Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Γιώργος Μάγκας: Δεν πίστευαν ότι είμαι ζωντανός - Τι είπε για τον Μπιμπίλα (βίντεο)


Ο Γιώργος Μάγκας μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του ΑΝΤ1 σχετικά με την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα που προκάλεσε σάλο το βράδυ της Πέμπτης, καθώς ανέφερε πως «ο Γιώργος Μάγκας πέθανε», λόγω λανθασμένης πληροφόρησης του, όπως ομολόγησε αργότερα, απολογούμενος με νέα ανάρτηση του.

«Το έμαθε όλος ο πλανήτης, όλος ο κόσμος. Από την Αμερική, από την Αυστραλία και από όλη την Ελλάδα με έπαιρναν τηλέφωνο και έκλαιγαν. Δεν το πίστευαν ότι είμαι ζωντανός. Στεναχωρήθηκαν τα παιδιά, στεναχωρήθηκε ο κόσμος, στεναχωρήθηκε όλη η Ελλάδα. Δεν σταματούσε το τηλέφωνο καθόλου» ανέφερε ο «Βασιλιάς του κλαρίνου».

Όπως είπε ο Γιώργος Μάγκας δεν γνωρίζει τον Σπύρο Μπιμπίλα, αναφέροντας χαρακτηριστικά «εγώ τους αγαπάω όλους και τους δημοσιογράφους τους αγαπάω και τους εκτιμώ, αλλά… δεν τον ξέρω τον κύριο Μπιμπίλα. Δεν μπορώ να σας πω αν θα κινηθώ νομικά».

«Πάντως, στενοχώρησε όλη την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη. Έγινε μεγάλος χαμός, έγινε μεγάλος ντόρος. Ο κόσμος με αγαπάει γιατί είμαι καλός άνθρωπος. Ήταν μεγάλη κουβέντα αυτή ότι πέθανα», είπε ο Γιώργος Μάγκας, εμφανώς οργισμένος και πικραμένος με για όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης.

Στη συνέχεια μίλησε και η σύζυγος του Γιώργου Μάγκα, κα. Τζούλη, αναφέροντας πως η οικογένεια του Γιώργου Μάγκα προσανατολίζεται να μην κινηθεί νομικά κατά του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος επικοινώνησε και τηλεφωνικά μαζί τους και τους ζήτησε συγγνώμη.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom