Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Άρτα: Τι ισχυρίστηκε ο 29χρονος δράστης για το όπλο που είχε μαζί του


Εξηγήσεις για το όπλο που είχε ενώ πήγαινε να δει το παιδί του θα δώσει την Τετάρτη στον ανακριτή Άρτας ο 29χρονος που δολοφόνησε τον πρώην πεθερό του.

Tο όπλο με το οποίο σκότωσε ο 29χρονος τον πρώην πεθερό του αναζητούν οι αστυνομικοί, καθώς ο κατηγορούμενος κατέθεσε ότι το πέταξε λίγο μετά το έγκλημα καθώς βρισκόταν σε σοκ και πανικό.

Σύμφωνα με το Star, ο 29χρονος δράστης θα ισχυριστεί ότι το όπλο το είχε μαζί του για προστασία. «Είχα το όπλο για προστασία καθώς κινούμαι κάθε ημέρα στα βουνά και υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι» θα ισχυριστεί κατά την απολογία του ο 29χρονος.

Άρτα 29χρονος

Ο 29χρονος επικοινωνεί με το δικηγόρο του και τα αδέρφια του μέσα από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας. Περιμένει να απολογηθεί την Τετάρτη στον ανακριτή Άρτας κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της πρώην συζύγου του και παράβαση του νόμου περί οπλών.

«Είναι μετανιωμένος, στεναχωρημένος. Σίγουρα θέλει να τιμωρηθεί. Μου είπε “Ό,τι έχω και δεν έχω γι’ αυτό το παιδί. Και αν δεν έκανα κακό στον εαυτό μου είναι γι’ αυτό το παιδί αδερφέ”» ανέφερε ο αδερφός του 29χρονου, τονίζοντας ότι ο κατηγορούμενος του είπε ότι «ήταν μια κακιά στιγμή».

Ο κατηγορούμενος είχε σκοπό σύμφωνα με τα στοιχεία να μετακομίσει στην Αθήνα μόνιμα την πρώτη Σεπτεμβρίου. Είχε βρει δουλειά κοντά σε συγγενικό του πρόσωπο. Είχε ενημερώσει την πρώην σύζυγο του και είχε βρεθεί ο τρόπος που θα επικοινωνούσε με το παιδί. Θα το έβλεπε όταν θα επισκεπτόταν ο ίδιος την Άρτα με τον όρο να μην είναι παρών ο πρώην πεθερός του με τον οποίο φαίνεται ότι είχε προβλήματα.

Ο δικηγόρος της πρώην συζύγου του 29χρονου, Δημήτρης Λαμπράκης ανέφερε πως «ο άνθρωπος ο οποίος χάθηκε ήταν ένας πάρα πολύ καλός κύριος. Δηλαδή στο γραφείο μας του προσφέραμε έναν καφέ ο οποίος βοηθούσε για την ανατροφή του παιδιού. Τώρα αυτή η ενέργεια του δράστη αναγκάζει το παιδί να μεγαλώσει μόνο του. Και τη μητέρα να μπορεί να κάνει χίλια πράγματα. Να κάνει τον πατέρα, να κάνει τη μητέρα, να κάνει τον παππού. Πού να δουλέψει η μητέρα, πώς θα μεγαλώσει το παιδί».

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom