Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Λαμία: Το οικογενειακό δράμα πίσω από την αυτοκτονία 29χρονης φιλολόγου


Η 29χρονη Φιλόλογος φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή της γιατί δεν έβρισκε δουλειά - Είχε αυτοκτονήσει και η μητέρα της πριν από δυο χρόνια…

Ένα μεγάλο ανθρώπινο δράμα, κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία της νεαρής κοπέλας που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Πέμπτης (4/8) στο σπίτι της σε συνοικία της Λαμίας.

Όπως όλα δείχνουν τα χτυπήματα της μοίρας στην οικογένειά της, σε συνδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα από την ανεργία, φαίνεται ότι την οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, επρόκειτο για μια θαυμάσια κοπέλα, που είχε έρθει με την οικογένειά της σε ηλικία 5 ετών από την Αλβανία και είχε καταφέρει να σπουδάσει αφού ήταν πολύ καλή μαθήτρια και να πάρει πτυχίο Φιλολογίας. Ο πατέρας και η μητέρα της δούλεψαν σκληρά στην Ελλάδα για να μη λείψει τίποτα από τα δύο κορίτσια τους και κατάφεραν να τα μεγαλώσουν με αξιοπρέπεια και με αρχές.

Πριν από μερικά χρόνια όμως, ήρθε το πρώτο χτύπημα, όταν ξαφνικά έφυγε από το ζωή από παθολογικά αίτια, ο πατέρας της κοπέλας. Το χτύπημα της μοίρας βαρύ για όλους, μα περισσότερο για τη μητέρα της οικογένειας, η οποία βρέθηκε τον Οκτώβριο του 2020 πνιγμένη στο λιμάνι των Ραχών!

Το δεύτερο απανωτό χτύπημα της μοίρας, τη συγκλόνισε, είχε μάθει όμως από μικρή να παλεύει για να ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες.

Προσπαθούσε να βρει δουλειά

Η άτυχη κοπέλα έκανε μαθήματα σε παιδάκια για τα προς το ζειν, ενώ για ένα διάστημα δούλεψε και στη Δομή Προσφύγων και Μεταναστών στις Θερμοπύλες. Το πρόγραμμα όμως τελείωσε, η καραντίνα έκοψε τα μαθήματα και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες δεν μπορούσε να βρει δουλειά.

Από όσους την γνώριζαν, το μόνο που ζητούσε ήταν δουλειά! Δεν ήθελε ούτε ελεημοσύνη, ούτε δανεικά, μόνο δουλειά! Στην Ελλάδα της κρίσης όμως, οι ευκαιρίες για πολλούς νέους ανθρώπους είναι ελάχιστες.

Έτσι και για εκείνη παρά τις φιλότιμες προσπάθειες δεν μπόρεσε να βρει κάπου να εργαστεί κι όταν οι ελπίδες τελείωσαν φέρεται ότι έφτασε στην απονενοημένη πράξη. Έδεσε ένα σχοινί στις σωλήνες από τα καλοριφέρ που περνούσαν από το δωμάτιο της και έβαλε τέλος στη ζωή της.

Δεν ενοχλούσε ποτέ κανέναν για αυτό η απουσία της άργησε να γίνει αντιληπτή. Η μυρωδιά μόνο πρόδωσε το δράμα και οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία.

Σε λίγες ημέρες θα έκλεινε τα 29 της χρόνια…

«Είχε τα δικά της προβλήματα»

Ωστόσο σε επικοινωνία που είχε το LamiaReport, με κοντινό της πρόσωπο, μας είπε ότι «δεν πιστεύει πως έκανε κακό στον εαυτό της γιατί δεν είχε δουλειά, αλλά γιατί είχε τα δικά της προσωπικά προβλήματα».

https://www.lamiareport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom