Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Τρίτη γυναικοκτονία μέσα σε λίγα 24ωρα! 17χρονη νεκρή στο Περιστέρι - Αναζητείται ο σύντροφός της (βίντεο)


Το θύμα, πακιστανικής καταγωγής σύμφωνα με την ΕΡΤ, βρέθηκε νεκρό φέροντας μώλωπες - Η αστυνομία έχει προχωρήσει και σε προσαγωγή δύο ατόμων.

Μία συγκλονιστική υπόθεση φαίνεται πως εκτυλίσσεται στο Περιστέρι καθώς αργά το βράδυ της Δευτέρας εντοπίστηκε νεκρή μία 17χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ το άτυχο κορίτσι εντοπίστηκε από την μητέρα της και την αδελφή της νεκρή φέροντας μώλωπες στο σώμα της. Άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία και ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πρόκειται για μια αλλοδαπή, πιθανότατα με καταγωγή από το Πακιστάν, οι οποία εντοπίστηκε δολοφονημένη στο σπίτι της επί της οδού Αραχώβης.

Οι Αρχές αναζητούν τον σύντροφό της, καθώς θεωρούν ότι είναι ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας. Το περιστατικό συνέβη σε διαμέρισμα επί της οδού Αραχώβης στο Περιστέρι, ενώ έχουν προσαχθεί και εξετάζονται στη ΓΑΔΑ δύο άτομα καθώς φέρονται να γνωρίζουν για το περιστατικό.

Εάν διαπιστωθεί ότι πρόκειται για γυναικοκτονία, αυτή θα είναι η τρίτη στη χώρα μας μέσα σε λίγα 24ωρα. Η πρώτη διαπράχθηκε στο Ρέθυμνο και η δεύτερη την Κυριακή στη Ζάκυνθο.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

https://www.protothema.gr/ & https://www.ertnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom