Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Δολοφονία στο Περιστέρι: Άφαντος ο σύντροφος της 17χρονης - Ήθελε να τον χωρίσει, λένε φίλοι της


Οργή και θλίψη έχει προκαλέσει η δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι με κύριο ύποπτο τον σύντροφό της, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, όπως αναφέρουν φίλοι της 17χρονης ήθελε να χωρίσει τον σύντροφό της, πακιστανικής καταγωγής, και μάλιστα είχε σκοπό να του το πει αυτές τις ημέρες.

Οι αστυνομικοί έχουν στείλει σήμα σε όλες τις πύλες εξόδου της χώρας με την φωτογραφία και τα στοιχεία του 21χρονου, καθώς θεωρούν πολύ πιθανό να έχει διαφύγει από την χώρα μας.

Και αυτό γιατί ψάχνουν σε όλους τους χώρους όπου διέμενε περιστασιακά ο σύντροφος της 17χρονης, αλλά δεν τον έχουν εντοπίσει, ενώ λείπουν και τα προσωπικά του αντικείμενα.

Την κοπέλα εντόπισαν νεκρή μέσα στο δωμάτιο της, η αδελφή και ένας φίλος της, το βράδυ της Δευτέρας.

Νούμερο ένα ύποπτος για την δολοφονία της θεωρείται ο σύντροφός της.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος της 17χρονης ήταν ασφυκτικός, καθώς ο δράστης τής έφραξε τη μύτη και το στόμα, ενώ είχε μώλωπες στα χέρια και στο σώμα.

Η άτυχη 17χρονη φαίνεται ότι πάλεψε για την ζωή της. Ο δολοφόνος της έδεσε τα χέρια στο κρεβάτι καθώς έχει βρεθεί ένας μώλωπας στο μπράτσο, εκτός από τη μύτη.

Ζούσε στο διαμέρισμα με την μητέρα και τα αδέλφια της, που την αναζήτησαν γιατί δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα.

Την βρήκαν νεκρή μέσα στο δωμάτιο της. Φορούσε πιτζάμες, είχε εκδορές στο πρόσωπο και δεν υπήρχαν πουθενά ίχνη παραβίασης. Όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν την μητέρα ποιος άλλος είχε πρόσβαση στο διαμέρισμα, τότε εκείνη τους ανέφερε τον σύντροφο της κόρης της.

Οι αστυνομικοί λένε ότι έχουν δεδομένα που τους κάνουν να τον αναζητούν. “Φαίνεται πως έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο, που δεν έχει μόνιμη κατοικία, φιλοξενείται σε διάφορα σπίτια και έχει περιστασιακές σχέσεις. Όλα τα στοιχεία τον καθιστούν ύποπτο”, λένε χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές.

Οι ερευνητές που έχουν αναλάβει την υπόθεση, έχουν λάβει καταθέσεις από πρόσωπα του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος της 17χρονης και αναζητούν τον σύντροφό της, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι αυτή την στιγμή.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom