Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Ουρές στα λιμάνια: Αναχωρούν οι τελευταίοι του Αυγούστου εκδρομείς! (βίντεο)

Μάσκες φοράνε,αποστάσεις γιόκ!!!

Πολύ αυξημένη είναι σήμερα η κίνηση τόσο στο λιμάνι του Πειραιά,όσο και στης Ραφήνας καθώς κορυφώνεται η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου με αφορμή την εορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου.

Το λιμενικό είναι σε αυξημένη επιφυλακή για τη διευκόλυνση των επιβατών, ενώ γίνονται εντατικοί έλεγχοι στα περισσότερα λιμάνια, για την τήρηση των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.


Όλοι οι επιβάτες φορούν υποχρεωτικά την προστατευτική μάσκα πριν επιβιβαστούν στα πλοία,αλλά όπως φαίνεται καθαρά στα βίντεο δεν τηρούν τις αποστάσεις μεταξύ τους.



Δεκαπενταύγουστος λοιπόν αύριο και οι πιστοί σπεύδουν και στο λιμάνι της Ραφήνας με προορισμό την Τήνο, την Άνδρο ,τη Μύκονο,την Πάρο και τ' άλλα νησιά των Κυκλάδων.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας έχουν προγραμματιστεί έκτακτα δρομολόγια προς το νησί της Τήνου με τους ταξιδιώτες να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας και να είναι ενημερωμένοι για την κατάσταση στα νησιά.

Η λιτανεία στην Τήνο,αλλά και στην Πάρο δεν θα γίνει αυτή τη χρονιά, ωστόσο η Θεία λειτουργία και ο Εσπερινός θα γίνουν κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom