Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020

Κορωνοϊός: Ανησυχία για το κρούσμα σε γηροκομείο στο Μοσχάτο - Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σήμερα στη δομή (βίντεο)


Ιδιαίτερη ανησυχία έχει προκαλέσει στις υγειονομικές αρχές το κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε σε γηροκομείο στο Μοσχάτο. Ειδικότερα, μια 28χρονη νοσηλεύτρια, εντοπίστηκε θετική στον COVID-19, αφού ανέβασε πυρετό και υπεβλήθη σε τεστ.

Η 28χρονη ειδοποίησε τους υπευθύνους στον οίκο ευγηρίας, οι οποίοι και αποφάσισαν να τεθεί η δομή σε καραντίνα, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, περίπου 60 άνθρωποι μπαινοβγαίνουν στον χώρο, εργαζόμενοι και ηλικιωμένοι.

Μιλώντας στο ΜEGA, ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, τόνισε πως στο συγκεκριμένο γηροκομείο τηρούνταν πολύ προσεκτικά τα πρωτόκολλα ως προς τους επισκέπτες.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο κ. Ευθυμίου, σε αυτό τον οίκο ευγηρίας, φιλοξενείται και η μητέρα του, γι’ αυτό όπως είπε, έχει διπλή αγωνία.

«Το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία στον κόσμο» τόνισε ο δήμαρχος για το ενδεχόμενο διασποράς του κορωνοϊού στο γηροκομείο, ζητώντας από όλους να τηρούν με ευλάβεια τα μέτρα που σύστησε η πολιτεία.

Σήμερα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα μεταβεί στη δομή στο Μοσχάτο προκειμένου να πραγματοποιήσει τεστ για κορωνοϊό σε όσους βρίσκονται στο γηροκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: