Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Μεγάλη νίκη - πρόκριση του ΠΑΟΚ με 3 - 1 επί της Μπεσίκτας (βίντεο)


Νοκ-άουτ «μάχη» με… .έπαθλο την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League ήταν το ματς ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας απόψε στην άδεια Τούμπα και μάλιστα υπό βροχήν.

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση για τα δεδομένα της εποχής η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέτυχε μια μεγάλη νίκη με σκορ 3 - 1 επί των Τούρκων και πήρε αυτή την πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ από πολύ νωρίς αφού προηγήθηκε στο ημίωρο με 3 - 0 και μετά το  3 - 1 έχασε και πέναλτι ο Ακπομ...

Στο 7' ο ΠΑΟΚ ανοίγει το σκορ με τον Τζόλη. Ο Σβάμπ βρήκε τον Γιαννούλη, ο οποίος τροφοδότησε τον 18χρονο κι αυτός με ωραίο πλασέ στο Γ έγραψε το 1-0.

Στο 24' κι άλλο γκολ για τον  ΠΑΟΚ: Ο Τζόλης πετυχαίνει το δεύτερο του τέρμα. Ο Πέλκας στην αντεπίθεση βρίσκει τον Άκπομ και ο Άγγλος πασάρει στον νεαρό πάνω στην γραμμή για να γράψει από κοντά το 2-0.

Στο 30' ο αρχηγός  Δημήτρης Πέλκας γράφει το 3-0 για τον ΠΑΟΚ: Αντεπίθεση για τον Δικέφαλο, ο Τζόλης πάτησε περιοχή στα αριστερά και βρήκε τον Π¨ελκα ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε σε κενό τέρμα να γράψει  το 3 - 0.

Στο 37' η Μπεσίκτας κατάφερε να μειώσει με τον Λάριν, ο οποίος κινήθηκε στην πλάτη του Βαρέλα έπειτα από μακρινή σέντρα του Λενς και 3 - 1.

Στο 40' ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι,με τον Ουέλινγκτον να ανατρέπει τον Άκπομ μέσα στην περιοχή,το εκτέλεσε άσχημα ο ίδιος και ο Τούρκος Τερματοφύλακας απέκρουσε σε κόρνερ.

Τέλος ημιχρόνου με τον ΠΑΟΚ να προηγείται 3 - 1.
Ο 18χρονος Χρήστοε Τζόλης σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές με τον ΠΑΟΚ να διαχειρίζεται εύκολα το προβάδισμα στο σκορ και την Μπεσίκτας να προσπαθεί μάταια για την ανατροπή.

Ο ΠΑΟΚ δημιουργούσε κι έχανε ευκαιρίες για γκολ με τα λεπτά να κυλούν και η πρόκριση να είναι όλο και πιο κοντά!

Οι της Μπεσίκτας στο τελευταίο δεκάλεπτο βγήκαν όλοι μπροστά και πολιορκούσαν την εστία του Ζίβκοβιτς χωρίς αποτέλεσμα....

Λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει 3 - 1 την Μπεσίκτας και την πολυπόθητη πρόκριση!


ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ροδρίγο (42'λ.τ. Λημνιός), Γιαννούλης, Τζόλης (84' Ζαμπά), Πέλκας (76' Εσίτι), Άκπομ

Μπεσίκτας: Ντεστανόγλου, Λενς, Βίντα, Σίλβα, Ν΄Σακαλά (82' Nαγίρ), Χάτσινσον, Ουισάλ, Μπόιντ, Μενσά (70' Ντορουκιάν), Ενκούντου, Λάριν

Δείτε όλα τα γκολ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom