Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Ζωγράφου: Μόνο με 5 χρόνια καθυστέρηση…


Στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας που όλα λειτουργούν σαν ξεκούρδιστο… ηλιακό ρολόι η «συνέπεια» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν μένει στο απυρόβλητο.

Πριν 5 (!) χρόνια, το 2015 δηλαδή, είχα καλέσει στο αρμόδιο Τμήμα του Δήμου Ζωγράφου για να ενημερώσω πως ο κάδος έξω από την πολυκατοικία μας δεν έχει καπάκι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο εν λόγω κάδος να υπερχειλίζει, οι γάτες και τα λοιπά δύσοσμα έμβια όντα της γειτονιάς να βρίσκουν ανά πάσα ώρα και στιγμή ανοιχτή καντίνα junk food και η μπόχα να φτάνει σε επίπεδο αποφοράς.

Η Δημοτική Αρχή έδρασε… αστραπιαία και μόλις με 5 (ολογράφως πέντε) χρόνια καθυστέρηση χθες αντικατέστησε τον χαλασμένο κάδο με ένα καινούριο.

Όπως πρόσεξα και μπορείτε να διαπιστώσετε και στην φωτογραφία ο Δήμος αγοράζει κάδους κάθε 10 χρόνια, αφού ο προηγούμενος ήταν παραλαβή του 2010, ενώ ο χθεσινός του 2020!

Μέχρι το 2030 ας ελπίσω να μην γίνουν επεισόδια στην γειτονιά και καεί κανένας κάδος, γιατί θα πετάμε τα σκουπίδια στου… χαντάκι!

Θοδωρής Ζούμπος
https://zoubosteo.wordpress.com/

Σχόλιο Ζείδωρον: Αγαπητή Θοδωρή προσπαθώ να καταλάβω τι σε εξέπληξε; Αφού σε όλο το δήμο Ζωγράφου οι περισσότεροι κάδοι "πάσχουν",άλλοι από σπασμένα καπάκια κι άλλοι από χαλασμένο το ποδοκίνητο σύστημα ανοίγματος.Επίσης η έντονη δυσοσμία τους φανερώνει το από πότε έχουν να πλυθούν και να απολυμανθούν....

Ψυχραιμία... γιατί τώρα που έγινες μπαμπάς θα διαπιστώσεις το τεράστιο πρόβλημα με τις παιδικές χαρές που έχει ο Δήμος Ζωγράφου. Οποια χαλάει,ούτε επισκευάζεται, ούτε ανακατασκευάζεται αν δεν περάσουν κάποια χρόνια!!!

Για του λόγου το αληθές δες ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom