Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 3 - 1 την Ξάνθη και επέστρεψε στη Super League


Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε κι απόψε με 3 -1 (0 - 1 το πρώτο ματς) την αποδεκατισμένη Ξάνθη στο δεύτερο μεταξύ τους μπαράζ και επέστρεψε πανηγυρικά στη Super League,ενώ οι ακρίτες υποβιβάστηκαν.

Κι έτσι τελείωσε επιτέλους η ποδοσφαιρική σεζόν 2019 - 2020 σε ότι αφορά το πρωτάθλημα διότι το Κύπελλο μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα τελειώσει!!!

Ο κορονοϊός “χτύπησε” τον παίκτη του Ολυμπιακό Μάξι Λοβέρα και οδηγεί έτσι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας σε αναβολή!!!!

Στη Ριζούπολη τώρα:

Στο 14'ο Απόλλων Σμύρνης άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα με τον Μπεντινέλι,ο οποίος εκτέλεσε πέναλτι που παραχώρησε ο Λεωτσάκος που ανέτρεψε εντός περιοχής τον Καραγκούνη.

Στο 36' δεύτερο γκολ για τον Απόλλωνα με αυτογκόλ του Τενεκέ, που προσπάθησε να διώξει την μπάλα, αλλά αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Μπέντο.

Στο 58' δεύτερο γκολ του Μπεντινέλι,ο οποίος έκανε το πλασέ μετά από σέντρα του Βιτλή και 3 - 0.

Στο 84' μείωσε η Ξάνθη:
Ο Φασίδης ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και... 3 - 1.

Το ματς είχε και δύο αποβολές από μία για κάθε ομάδα,αποωλήθηκαν ο Αβραμίδης της Ξάνθης στο Α' ημίχρονο και ο Λαγός του Απόλλωνα στο δεύτερο.


Απόλλων Σμύρνης: Αναγνωστόπουλος, Τσαμπουρής, Βιτλής, Λαγός, Ρώσση, Φατιόν, Καραγκούνης(46' Πατράλης), Μπλάζιτς(82' Βάρκας), Κολ, Μπεντινέλι, Ιωαννίδης

Ξάνθη: Μπέντο, Ισαάκιδης(46' Αραμπατζής), Τσιτσεκίδης(84' Ερτορούλ), Κοτόπουλος(84' Παπαδόπουλος), Λεωτσάκος, Τενεκές, Φακκής(58' Μανίσογλου), Φασίδης, Θυμιάνης, Τσιπούρας(46' Τσιλιγγίρης), Αναμίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom