Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

Οργή και διευκρινίσεις από την οικογένεια του διεθνή ποδοσφαιριστή Μανώλη Σιώπη για τον κορονοϊό


Παρακαλώ από εδώ και στο εξής να μην αναπαράγονται δημοσίως ψευδείς πληροφορίες που μας προσβάλουν και συκοφαντούν” αναφέρεται από την οικογένεια του Μανώλη Σιώπη, που δηλώνει οργισμένη για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Μανώλης Σιώπης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό κατά την παρουσία του στην Ελλάδα, όπου και βρέθηκε μετά το τέλος του πρωταθλήματος στην Τουρκία, για να τελέσει πολιτικό γάμο με την εγκυμονούσα σύντροφο του.

Το περιστατικό έγινε γνωστό από τα Μέσα της περιοχής και μάλιστα αναφέρθηκε και ο ίδιος ο Σιώπης, λίγες ημέρες μετά τον πολιτικό του γάμο στην Αλεξανδρούπολη, με ανάρτηση του στα social media.

Στο μήνυμα του, ο ίδιος ο Μανώλης Σιώπης σημείωσε: «Θεωρώ υποχρέωση μου να ενημερώσω όλους τους ανθρώπους που έχουν συναντηθεί μαζί μου, ότι ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, υποβλήθηκα σε τεστ για τον κορωνοϊό και βρέθηκα θετικός. Είμαι ασυμπτωματικός και απομονωμένος στο σπίτι μου.

Εισήλθα στη χώρα την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 με αρνητικό τεστ κορονοϊού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας καθώς πριν επισκεφτώ την οικογένεια μου και την εγκυμονούσα σύζυγο μου που διαμένει στην Ελλάδα, ήθελα να σιγουρευτώ ότι είμαι υγιής και δεν είμαι φορέας του κορονοϊού».

Εκτός από τον ποδοσφαιριστή της Αλάνιασπορ και την σύζυγό του -που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό- κανένα άλλο μέλος της οικογένειας ή κάποιο από τα άτομα που βρέθηκαν στην τελετή και το τραπέζι δεν υποβλήθηκε σε τεστ από τον ΕΟΔΥ, πέρα από κάποιους που εξετάστηκαν σε ιδιωτικά κέντρα.

Τώρα, η οικογένεια του Μανώλη Σιώπη εξέδωσε ανακοίνωση -μέσω του λογαριασμού της αδελφής του ποδοσφαιριστή στα social media– τονίζοντας πως απαντά στη διαπόμπευση που δέχεται για “ηθελημένη μετάδοση του COVID-19”.

Η ανακοίνωση της οικογένειας Σιώπη
«Καλησπέρα σε όλους, συντοπίτες-ισσες και κατοίκους αυτού του κόσμου,

Οδηγούμαι σε αυτή τη δημοσίευση προς απάντηση της διαπόμπευσης που δέχεται η οικογένεια μου και εγώ για την «ηθελημένη μετάδοση του COVID-19 από εμένα και τους οικείους μου», μετά την δημοσίευση των θετικών αποτελεσμάτων σε τεστ COVID-19 που υποβλήθηκαν οι Μανώλης Σιώπης (αδερφός μου) και Ειρήνη Ντέλια (σύζυγός του).

Τα γεγονότα έχουν ως εξής:

1. Δευτέρα 10/08 οι Ειρήνη Ντέλια και Μανώλης Σιώπης υποβλήθηκαν σε τεστ COVID-19.

2. Νωρίς το πρωί στις 11/08 έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα τους, τα οποία ήταν θετικά.

3. Αμέσως ενημέρωσα οικεία πρόσωπα για την εξέλιξη αυτή.

4. Αναζητήσαμε πληροφορίες από ιδιώτη γιατρό, σχετικά με το τεστ και τις ενέργειες που θα έπρεπε να λάβουμε.

5. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκεφθήκαμε το Γ.Π.Ν.Α για να υποβληθούμε στο τεστ, κάτι που δεν κατάφερε κανένας μας, διότι δεν είχαμε σύμπτωμα πυρετού.

6. Το βράδυ -πάλι της ίδιας ημέρας- επικοινώνησα με υπάλληλο της διεύθυνσης δημόσιας υγείας Αλεξ/πολης για να δώσω πληροφορίες για το γάμο και το τραπέζι που κάναμε στις 07/08. Η υπάλληλος μας έδωσε οδηγίες: να μείνουμε στο σπίτι και να περιμένουμε ειδοποίηση από τον ΕΟΔΥ για τις αντίστοιχες ενέργειες.

7. Στις 12/08 η υπάλληλος της διεύθυνσης μας ενημέρωσε ότι θα διεξαχθεί εξέταση COVID-19 στο ΚΑΠΗ Τυχερού για τα άτομα που συμμετείχαν στην τελετή του γάμου και στο τραπέζι & δεν είχαν ήδη υποβληθεί σε τεστ ιδιωτικώς.

8. Στις 8.30 π.μ. της σημερινής ημέρας (13/08) η οικογένεια μου, εγώ και λοιποί παρευρισκόμενοι του γάμου υποβληθήκαμε σε τεστ.

Τέλος ιστορίας…

Αναμένουμε τα αποτελέσματα και παρακαλώ από εδώ και στο εξής να μην αναπαράγονται δημοσίως ψευδείς πληροφορίες που μας προσβάλουν και συκοφαντούν.

Με εκτίμηση και προφανή θυμό, Οικογένεια Σιώπη».
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: