Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

ΤΩΡΑ στο Μοναστηράκι: Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος στον σταθμό! (φωτο)


Συναγερμός σήμερα το μεσημέρι στο Μοναστηράκι!Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος στον σταθμό. Πανικός στους περαστικούς.

Συναγερμός σήμανε στο Μοναστηράκι λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής (08.11.2019), αφού ένας άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος στον σταθμό προκαλώντας όπως είναι φυσικό πανικό στους πολίτες που περνούσαν από το σημείο.
Συγκεκριμένα, μετά από καταγγελία οι αστυνομικοί έσπευσαν στον σημείο όπου βρήκαν έναν άνδρα αλλοδαπό μαχαιρωμένο και αναίσθητο, ο οποίος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Το περιστατικό συνέβη ανάμεσα στον ηλεκτρικό και το μετρό, στο σημείο δηλαδή που κάποιος ανεβαίνει προς τον σταθμό του ΗΣΑΠ η κατεβαίνει προς αυτόν του Μετρό.
Για λίγη ώρα μάλιστα έκλεισαν οι πόρτες του Μετρό, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να μπει ή να βγει και ο κόσμος να εγκλωβιστεί. Πολλοί άρχισαν να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται καθώς ανάμεσα στους επιβάτες ήταν και πολλά μικρά παιδιά.
Δείτε την σοκαριστική φωτογραφία από το σημείο
Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για το περιστατικό.

Πέθανε ο άνδρας που μαχαιρώθηκε στο Μοναστηράκι

Έχασε τελικά την μάχη με την ζωή ο άνδρας που το μεσημέρι της Παρασκευής (08.11.2019) μαχαιρώθηκε στο σταθμό στο Μοναστηράκι.

Ο άνδρας είχε δεχθεί μαχαιριά από άγνωστο στο Μοναστηράκι, στο επίπεδο ανάμεσα στον σταθμό του ΗΣΑΠ και του Μετρό. Ο αλλοδαπός είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, όπου δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του. Το περιστατικό το οποίο έγινε σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους σταθμούς στο κέντρο της Αθήνας έχει προβληματίσει τις αρχές. 

Από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν τον δράστη ο οποίος δεν δίστασε να αφαιρέσει την ζωή ενός ανθρώπου σε κοινή θέα και την ώρα που γύρω τους περνούσαν εκατοντάδες άνθρωποι που έκαναν χρήση του Μετρό και του Ηλεκτρικού.

Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου άνδρα μέσα στον σταθμό Μοναστηράκι
Πλήρης ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου άνδρα μέσα στον σταθμό Μοναστηράκι. Ο άγνωστος άνδρας, πιθανότατα αλλοδαπός, που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε μια λίμνη αίματος, το μεσημέρι, στον σταθμό Μοναστηράκι, πέθανε στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου είχε μεταφερθεί.

Αρχικά υπήρχε η εντύπωση, ότι ο άνδρας, που εντοπίστηκε αιμόφυρτος, είχε μαχαιρωθεί. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου οι γιατροί είπαν σε αστυνομικούς, ότι δεν έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Η αστυνομία εξετάζει κάμερες ασφαλείας, ενώ διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.

Ωστόσο, σύμφωνα και με τη ΣΤΑΣΥ, από το υλικό των καμερών που εξέτασε δεν φαίνεται ο άνδρας να ήρθε σε επαφή με κάποιο άλλο άτομο κατά τη μετακίνησή του από τον σταθμό του μετρό «Κεραμεικός» έως την αποβίβασή του στον σταθμό «Μοναστηράκι», ενώ σημειώνεται ότι κινούνταν βοηθούμενος από Πι. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια θανάτου θα δοθούν μετά τη νεκροψία – νεκροτομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom