Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

ΤΩΡΑ: Τραγικό τέλος για μητέρα και κόρη που εξαφανίστηκαν από την Κατερίνη (βίντεο)


Τραγικό τέλος για την μητέρα και την κόρη της Μαρία - Ιωάννα Δεληγιάννη που εξαφανίστηκαν από την Κατερίνη στις 8 Νοεμβρίου.Εντοπίστηκαν από την Ελληνική Αστυνομία νεκρές σήμερα το μεσημέρι σε χαράδρα 120
μέτρων στο 26ο χλμ. Κατερίνης - Ελασσόνας δίπλα στο αυτοκίνητό τους/

Την είδηση μετέδωσε πριν από λίγο ο ΣΚΑΪ στην εκπομπή "Μαζί σου" της Τατιάνας Στεφανίδου και επιβεβαίωσε ο Κώστας Γιαννόπουλος από το χαμόγελο του παιδιού.

Το μοιραίο αυτοκίνητο που επέβαιναν, εντοπίστηκε στο 26ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Κατερίνης - Ελασσόνας, από drone της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι δύο σοροί βρέθηκαν δίπλα και εξωτερικά από Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο φαίνεται πως είχαν φύγει από το σπίτι τους στην Κατερίνη.

Για την τραγική είδηση, ενημερώθηκε πρώτος ο πατέρας και σύζυγος των θυμάτων, που όλο αυτό το διάστημα έκανε αλλεπάλληλες εκκλήσεις σε ΜΜΕ.

Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, παρ’ όλα αυτά ειδοποιήθηκαν να φτάσουν στο σημείο ιατροδικαστής αλλά και αστυνομικοί των εγκληματολογικών ερευνών.

Μάνα και κόρη αγνοούνταν από το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου 2019. Η μητέρα της 17χρονης Μαρίας – Ιωάννας Δεληγιάννη την πήρε από το σπίτι τους στην Κατερίνη για να πάνε μια βόλτα. Από εκείνη τη στιγμή, χάθηκαν τα ίχνη τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom