Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Πόση υποκρισία πια; Και ο Αλέξης Τσίπρας στην αμερικανική πρεσβεία γιατί... "φέτος έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε εκεί"!!!


Το παρών στην πορεία για την 46η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου θα δώσει ο Αλέξης Τσίπρας,όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος νωρίτερα,γιατί... "φέτος έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε εκεί."!!!
Πέρσι και πρόπερσι ο άνθρωπος ήταν πρωθυπουργός και τοποτηρητής των μνημονίων και φυσικά δεν γινόταν να είναι αντιαμερικανός,φέτος άλλαξε κουστούμια και το παίζει εκ του ασφαλούς επαναστάτης χωρίς αιτία.

Να 'σαι καλά παλικάρι μου να ξαναπάς και του χρόνου να διαμαρτυρηθείς στην αμερικανική πρεσβεία και να βροντοφωνάξεις «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι»,αφού τόσα χρόνια στην κυβέρνηση είχες καταπιεί τη γλώσσα σου.!!!

Πόση υποκρισία Θεέ μου;Ελεος δεν τσιμπάει πια ο λαουτζίκος!
Ζείδωρον

Ο αρχηγός λοιπόν της αξιωματικής αντιπολίτευσης,πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ανακοίνωσε ο ίδιος ότι θα βρεθεί στη μεγάλη πορεία για το Πολυτεχνείο, με ανάρτησή του στο facebook.

Όπως αναφέρει: “46 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, θυμόμαστε, την έφοδο των παιδιών του Νοέμβρη στον ουρανό και τιμούμε όσους έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία. Αλλά και όλες και όλους εκείνους που είπαν το μεγάλο «Όχι» στην αμερικανοκίνητη χούντα, όταν αυτό το «Όχι» κόστιζε διωγμούς, βασανιστήρια, φυλακίσεις, εξορίες.

Φέτος έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε εκεί.

Όχι μόνο γιατί οι παλιοί υμνητές της χούντας δε βρίσκονται πια μόνο στο περιθώριο αλλά και σε κυβερνητικούς θώκους να ομνύουν στη κανονικότητα.

Ούτε μόνο γιατί η άγρια καταστολή αναβαθμίζεται σε κυβερνητική στρατηγική αναγκαστικότητας.

Θα είμαστε εκεί κυρίως για να στείλουμε μήνυμα αντίστασης στο κύμα της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης αλλά και σε όσους έχουν προεξοφλήσει ότι ήρθε το τέλος της ιστορίας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom