Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Εύβοια: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των δύο αγνοούμενων γυναικών - Είχαν πάει στο βουνό για να μαζέψουν μανιτάρια!


Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για δύο γυναίκες στην Εύβοια, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί. Οι δύο αδελφές βρέθηκαν σε δύσβατο σημείο χαράδρας, όπου δεν υπήρχε σήμα κινητής τηλεφωνίας, στο βουνό Καδί του δήμου Κύμης- Αλιβερίου.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα κι ενώ είχε ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση από την Πυροσβεστική και την ΕΛ.ΑΣ. για την ανεύρεση και διάσωση,εθελοντές από το Μετόχι εντόπισαν σε χαράδρα τις δύο γυναίκες, ταλαιπωρημένες, αλλά καλά στην υγεία τους.

Το χρονικό της Εξαφάνισης
Γύρω στις 8 το βράδυ της Κυριακής, η Αστυνομία και η ΠΥ Αλιβερίου- Κύμης πήραν σήμα για δύο αδερφές που αγνοούνται, σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, στην περιοχή Βρομονέρα, στο βουνό Κάδι στην Εύβοια,όπου είχαν πάει για να μαζέψουν μανιτάρια.

Οι συγγενείς των δύο γυναικών ανησύχησαν, καθώς βράδιαζε και δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί τους, με αποτέλεσμα να ενημερώσουν τις Αρχές.

Οι αδερφές ηλικίας 60 και 62 ετών, είχαν ξεκινήσει για να μαζέψουν μανιτάρια στην περιοχή, η οποία είναι δύσβατη με πολύπλοκα σημεία.

Οι συγγενείς κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το σημείο, όπου οι δύο γυναίκες είχαν αφήσει το αυτοκίνητο τους, ωστόσο δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τις ίδιες.

Ίσως οι αδερφές να έχουν χαθεί και όσο περνάει η ώρα, το κρύο αλλά και το σκοτάδι δυσχεραίνουν την επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

Στη μεγάλη επιχείρηση λαμβάνει μέρος και η ομάδα διάσωσης Sar 312.

Star Κεντρικής Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom