Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Τραγωδία στην Κρήτη: Κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε 49χρονο κυνηγό!


Ο κυνηγός πυροβολήθηκε από τον κτηνοτρόφο, όταν μπήκε στον βοσκότοπό του, στο Μπαλί του Δήμου Μυλοποτάμου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του - Τραυματίστηκε ελαφρύτερα ο κτηνοτρόφος από την ανταλλαγή πυροβολισμών.

Τραγική κατάληξη είχε η ένοπλη συμπλοκή μεταξύ δυο κτηνοτρόφων το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή Μπαλί του Ρεθύμνου, καθώς έβγαλαν όπλα και αλληλοπυροβολήθηκαν με αφορμή το γεγονός ότι ο σκύλος του ενός μπήκε στο ποιμνιοστάσιο του άλλου!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δυο συγχωριανοί, ένας 49χρονος και ένας 45χρονος, διαπληκτίστηκαν έντονα και έβγαλαν και οι δυο όπλα με αποτέλεσμα να αρχίσουν να πυροβολούν ο ένας τον άλλον!

Από τα πυρά έπεσε νεκρός ο 49χρονος, ενώ ο 45χρονος έχει τραυματιστεί και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Επί τόπου έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας και ιατροδικαστής που διενεργούν αυτοψία και έχουν κατάσχει τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στο αιματηρό περιστατικό, ενώ θα πάρουν κατάθεση από τον τραυματία ο οποίος έχει συλληφθεί και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (16.11.2019) το πρωί 45χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, σε βάρος 49χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, σήμερα (16.11.2019) το πρωί, μετά από διαπληκτισμό μεταξύ των δύο ημεδαπών, ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 49χρονου και τον τραυματισμό του 45χρονου.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου και το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ρεθύμνου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου».
https://www.protothema.gr/ & https://www.kriti24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom