Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Διπλό σοκ στην Ηλεία: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο στον Πύργο και στα Κρέστενα η σορός του 38χρονου πατροκτόνου!


Διπλό σοκ στην Ηλεία καθώς ένας άνδρας βρέθηκε σήμερα κρεμασμένος σε δέντρο στον Πύργο και ο σορός ενός 38χρονου εντοπίστηκε τη Δευτέρα σε προχωρημένη σήψη στα Κρέστενα.

Σοκ στον Πύργο: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο

Με τον πιο τραγικό τρόπο επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας άνδρας στον
Πύργο.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews.com ο άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε χωράφι στην περιοχή της ΣΕΤΤΗΛ.

Τον άνδρα αναζητούσαν από χθες οι οικείοι του όπου και είχαν δηλώσει την εξαφάνιση του στο Αστυνομικό Τμήμα του Πύργου.

Σορός 38χρονου σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε στα Κρέστενα - Η πατροκτονία και η σχέση του με την σατανική παπαδιά

Νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, ένας άνδρας ηλικίας 38 ετών.Την σορό του εντόπισαν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, δύο εργάτες γης, οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία. 

Ο 38χρονος είχε απασχολήσει την δικαιοσύνη πριν κάποια χρόνια, για δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Η πρώτη αφορά τη δολοφονία του ίδιου του του πατέρα, μια πράξη για την οποία και φυλακίστηκε.

Η δεύτερη τοποθετείται την περιόδο της φυλάκισης του.Τότε η παπαδιά, η οποία έχει καταδικαστεί ως ηθική αυτουργός της δολοφονίας του συζύγου της και ιερέα στα Κρέστενα, είχε συνάψει σχέση μαζί του, και του είχε ζητήσει – σύμφωνα με κατάθεση του – να σκοτώσει εκείνος τον άνδρα της, κάτι το οποίο αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να διακόψουν τη σχέση τους και η παπαδιά να αναζητήσει κάποιον άλλον ώστε να υλοποιήσει το σατανικό της σχέδιο.

Μετά την αποφυλάκιση του ο 38χρονος κατοικούσε σε εγκαταλελειμμένη τοποθεσία σε αγροτική περιοχή των Κρεστένων. Στην περιοχή αυτή βρέθηκε μάλιστα και η σορός του, δύο μέρες πριν.

Οι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση για να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
http://www.patrisnews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom