Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Κέρκυρα: 30 μήνες φυλάκιση με αναστολή στον ένα οδηγό,αθώος ο δεύτερος για τον θάνατο 8χρονης σε τροχαίο (φωτο)


Το άτυχο παιδί παρασύρθηκε διαδοχικά από δύο αυτοκίνητα που έκοψαν το νήμα της ζωής της. Τραγική φιγούρα η μητέρα της που ήταν μπροστά, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει το μοιραίο...

Οι εφιαλτικές εικόνες με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2019, με τραγικό απολογισμό τον θάνατο ενός 8χρονου κοριτσιού, αναβίωσαν στις αίθουσες των Δικαστηρίων της Κέρκυρας, όπου εκδικάστηκε η υπόθεση σε πρώτο βαθμό.
Το Δικαστήριο επέβαλε 30 μήνες με τριετή αναστολή ποινή φυλάκισης στον πρώτο οδηγό που ενεπλάκη στο δυστύχημα ενώ αθώωσε τον δεύτερο οδηγό.
Να θυμίσουμε ότι όλα συνέβησαν το πρωινό της 18ης Ιανουαρίου του 2019 όταν όχημa που κινούνταν με κατεύθυνση από την πόλη της Κέρκυρας προς το νότο, στην περιοχή Τσάρος, χτύπησε το 8χρονο κοριτσάκι το οποίο εκείνη την στιγμή μαζί με την μητέρα του που το κρατούσε από το χέρι, διέσχιζε τον δρόμο για να προλάβει το σχολικό λεωφορείο.
Το αυτοκίνητο χτύπησε το κοριτσάκι με αποτέλεσμα το εκτοξεύσει στο αντίθετο ρεύμα και να πέσει πάνω στο παρμπρίζ αυτοκινήτου που κινούνταν με κατεύθυνση την πόλη της Κέρκυρας.
Το 8χρονο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη να το κρατήσουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας στην Κέρκυρα


Ήθελε να φτάσει σε στάση λεωφορείου

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το κοριτσάκι ήθελε να φτάσει στην στάση με την μητέρα του, για να πάει στο Δημοτικό σχολείο. Κάποια στιγμή προχώρησε μπορτά, άφησε το χέρι της γυναίκας και το κακό δεν άργησε να συμβεί.
Παρασύρθηκε από το πρώτο όχημα, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως και αμέσως μετά από το δεύτερο ΙΧ.
Οι δύο οδηγοί του τροχαίου δυστυχήματος συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και κρατήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.
Πηγή: corfutvnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom