Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Εχασε και σήμερα ο Παναιτωλικός 3 - 2 στο Βόλο (φωτο)


Στο Βόλο άνοιξε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League 1,όπου η ομώνυμη ομάδα φιλοξένησε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Παναιτωλικό,ο οποίος μέχρι σήμερα δεν είχε γευθεί τη χαρά της νίκης και την έψαχνε εναγωνίως αν και χωρίς καθαρόαιμο σέντερ φορ στη σύνθεσή του.

Μετά από ένας ματς για καρδιακούς κι ένα δεύτερο ημίχρονο με βροχή από γκολ ο Βόλος νίκησε με 3 - 2 κι ο Παναιτωλικός που προηγήθηκε έμεινε και πάλι χωρίς νίκη.

Οι Αγρινιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και από το πρώτο δευτερόλεπτο πίεσαν ασφυκτικά τους γηπεδούχους,χάνοντας τη μία ευκαιρία μετά την άλλη,αφού δεν υπήρχε ο παίκτης που θα έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα,ώσπου σκόραραν στο 39' με διαγώνιο σουτ από το δεξί τους μπακ Σάνια.

Και ο Βόλος προέρχονταν από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων κι απόψε ήθελε να ρεφάρει και τα κατάφερε έστω και δύσκολα όταν ο αντίπαλός του έμεινε με 10 παίκτες!

Στο 7' πρώτη πολλή στιγμή για τον Παναιτωλικό: Ο Ντίας μπήκε στην περιοχή, προσπάθησε να αποφύγει τον αντίπαλο του, φάνηκε στο πρώτο σουτ που έκανε η μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Μπαλογιάνη, αυτή έφτασε ξανά στα πόδια του και σούταρε με τον Μελίσσα να αποκρούει.

Στο 8' ο Αριγίμπι έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά, προσπάθησε να βγάλει τη σέντρα,αλλά δέχτηκε το τάκλιν και το πρώτο κόρνερ στο ματς για τον Παναιτωλικό.

Στο 12' και στην τρίτη εκτέλεση κόρνερ για τον Παναιτωλικό από τα αριστερά, ο Γιοβάνοβιτς πήρε την κεφαλιά ανενόχλητος και έστειλε τη μπάλα λίγο έξω.

Στο 13' μία τεράστια ευκαιρία για το Βόλο: Ο Ζοάο βγήκε τετ α τετ με τον Γιαννακόπουλο,έκανε το πλασέ με τον Έλληνα γκολκίπερ να διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ.

Στο 15' μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά ο Τσοκάνης πήρε την κεφαλιά προ του Μαρσιάλ,αλλά ο Γιαννακόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα.

Μετά το 25' ο καλός ρυθμός του παιχνιδιού άρχισε να πέφτει ώσπου χτύπησε ο Σάνια...

Στο 39' γκολ για τον Παναιτωλικό: Ο Σανιά έγινε κάτοχος της μπάλας στα δεξιά στο ύψος της μεγάλης περιοχής και έπιασε ένα διαγώνιο σουτ με το οποίο νίκησε τον Μελίσσα γράφοντας το 0 -1.

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον Παναιτωλικό να προηγείται με 1 - 0

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για κάθε ομάδα και τον Βόλο μεταμορφωμένο να παίρνει τα ηνία του αγώνα και να ζητάει το γκολ της ισοφάρισης...

Στο 55' ήρθε η ισοφάριση για τον Βόλο με γκολάρα του Μουνίθ:Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Βόλου εκτέλεσε με το αριστερό και έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Γιαννακόπουλου που δεν μπορούσε να αντιδράσει...1 - 1.

Στο 64' έμεινε με 10 παίκτες ο Παναιτωλικός: Ο Σιέστετ είδε τη δεύτερη κίτρινη και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για το υπόλοιπο του αγώνα.

Στο 66' δεύτερο γκολ και ανατροπή για τον Βόλο με τον Μάντζη: Ο Μουνίθ εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά με τον Μάντζη να πιάνει το πρώτο σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Γιαννακόπουλο, αλλά επανήλθε στα πόδια του και με νέα προβολή την έσπρωξε στα δίχτυα γράφοντας το 2 - 1.

Στο 60' δυο τρομερές αποκρούσεις από τον Μελίσσα κράτησαν το 1-1 για τον Βόλο: Αρχικά ο Ντίας και εν συνεχεία ο Μιμίτο έπιασαν δυο δυνατά σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Μελίσσας με δυο θαυμάσιες επεμβάσεις με το ένα χέρι έδιωξε σε κόρνερ.



Στο 68' ισοφαρίζει ο Παναιτωλικός: Ο Αριγίμπι έκανε την ατομική ενέργεια από τα αριστερά, έκανε την ντρίπλα και το σουτ, η μπάλα βρήκε κάπου άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2.

Στο 78' και τρίτο γκολ με τον Γέντρισεκ ο Βόλος: Ο Μουνίθ εκτέλεσε το φάουλ ο Γιαννακόπουλος δεν απομάκρυνε σωστά τη μπάλα με τον Ζοάο να παίρνει την κεφαλιά με κατεύθυνση προς την εστία και ο επερχόμενος Γέντρισεκ με κεφαλιά ψαράκι σιγούρεψε το γκολ για το 3-2 του Βόλου.

Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες κάποιων παικτών....

Το παιχνίδι τελείωσε με νικητή τον Βόλο 3 - 2 και τον Παναιτωλικό που παραμένει μετά από 10 αγωνιστικές χωρίς νίκη να έχει μόλις 3 βαθμούς!

Το ματς δεν ήταν άσχημο,ούτε ο Παναιτωλικός,που έκανε πάρα πολλές ευκαιρίες,αλλά δεν είχε τον παίκτη που θα έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα,ενώ ο Βόλος είχε τον Μουνίθ σε μεγάλα κέφια...Επί πλέον ο Παναιτωλικός έμεινε για μία ακόμα φορά με 10 παίκτες από ανεξήγητες ενέργειες ποδοσφαιριστών του!

Βόλος (Χουάν Φεράντο): Μελίσσας, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης(46' Μάντζης), Τόρες(71' Αουγκούστο), Μουνίθ, Ζοάο Ράφαελ, Γέντρισεκ

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Σίεστεντ, Λουσέρο(46' Μπάλμπι), Ντάλσιο(81' Ρομάν), Ντίας, Μιμίτο (67' Τσιγγάρας), Σανιά, Ταχάρ, Αριγίμπι.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom