Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Σοκάρει 19χρονη στη Σαλαμίνα : «Μου έδεσαν τα χέρια και με βίασαν»! (βίντεο)


Για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα «χέρια» δύο ανδρών μίλησε η 19χρονη κοπέλα, η οποία έπεσε θύμα βιασμού στη Σαλαμίνα.

Οι δύο φερόμενοι δράστες έχουν συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα και τα προσωπικά τους στοιχεία.

Η άτυχη γυναίκα έσπασε τη σιωπή της και δήλωσε ότι όλα ξεκίνησαν από ένα ραντεβού που είχε με φίλο της.

Την οδήγησε σπίτι του
Ο άνδρας φέρεται να την οδήγησε στο σπίτι του, στο οποίο ήδη βρίσκονταν ακόμη τέσσερα άτομα. Δύο εξ αυτών κατηγορούνται ότι την κακοποίησαν σεξουαλικά.

«Δεν μπορώ να το θυμάμαι καθόλου. Δεν πιστεύω ότι έχω κάνει κάτι τόσο κακό για να το κάνουνε σε μένα αυτό» τόνισε μεταξύ άλλων η 19χρονη με δάκρυα στα μάτια, μιλώντας στο Star.

«Ένας εξ αυτών, μου έβαλε χειροπέδες. Προσπαθούσα να του μιλήσω και φώναζα. Μου έλεγε να μη φωνάζω και να μην κλαίω γιατί δεν θα με βοηθήσει κανένας» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Την ακινητοποίησε και την κόλλησε στον τοίχο
Τότε, την ακινητοποίησε, την κόλλησε στον τοίχο και άρχισε να την χαστουκίζει. «Όλοι οι υπόλοιποι δεν έκαναν τίποτα. Δεν είχα από κάπου να νιώσω προστασία και ήμουν σε ένα μέρος μακριά από το σπίτι μου».

Στη συνέχεια, η 19χρονη έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από δύο άτομα, τα οποία και κατήγγειλε στην Ελληνική Αστυνομία. Οπως δήλωσε «σχεδόν κάθε ημέρα πλέον βλέπει εφιάλτες».

Σύμφωνα με την ίδια μάλιστα, οι δύο δράστες προσπάθησαν να την δωροδοκήσουν, ώστε να μην τους καταγγείλει. «Μου είχαν πει πρώτα 2.000 και μετά μου πρόσφεραν 8.000» αποκάλυψε η νεαρή.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από το δελτίο του STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom