Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στο ονειρικό ταξίδι των «Μικρών Ροβινσώνων» (φωτο)


Στις 14-17/6/19 για δεύτερη χρονιά η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου συμμετείχε στο ονειρικό ταξίδι των «Μικρών Ροβινσώνων». Το ταξίδι φέτος πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή τεσσάρων παιδιών με τους γονείς τους και τριών ατόμων από το προσωπικό του παραρτήματος.

Η πρώτη μέρα είχε γνωριμία- ξενάγηση σε ιστορικά σημεία της Αθήνας φτάνοντας το απόγευμα στο Ίδρυμα Σταύρου Νιάρχου όπου τα παιδιά ξεναγηθήκαν στη βιβλιοθήκη την λυρική σκηνή και περιηγήθηκαν στους κήπους του Ιδρύματος.

Το Σάββατο ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα με το παιχνιδιάρικο τραινάκι στον αύλειο χώρο του Golden Hall παρέα με τον Μάρκο Σεφερλή και την Καίτη Γαρμπή.Τα παιδιά γεύτηκαν, χόρεψαν μιμήθηκαν και τραγούδησαν με τις οδηγίες των παραπάνω καλλιτεχνών. Πήραν πολλά δώρα από τους ιδιοκτήτες του εμπορικού κέντρου και κεράστηκαν διάφορα εδέσματα.

Το απόγευμα στον Πολυχώρο «Μύρτιλλο» παρακολούθησαν αφήγηση του παραμυθιού «Ο Δρόμος για την Ευτυχία» από την συγγραφέα του Δώρα Λοίζου και την ολυμπιονίκη ιστιοπλοΐας Σοφία Παπαδοπούλου. Ακολούθησε πάρτι με πολύ χορό και φαγητό.

Την Κυριακή περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη τους μικρούς φίλους στην Μαρίνα του Φλοίσβου όπου έμαθαν χρήσιμα πράγματα για την ιστιοπλοΐα και μπήκαν σε ιστιοπλοϊκό.

Το απόγευμα στο Εκάλη Club έπαιξαν στην παιδική χαρά και παρακολούθησαν αφηγοζωγραφική του παιδικού παραμυθιού «Ένα ψάρι που δεν ήξερε να κολυμπάει» από την ίδια δημιουργό συγγραφέα κυρία Λήδα Βαρβαρούση.

Η Δευτέρα ξημέρωσε με προορισμό την Μεταμόρφωση Αττικής όπου εκεί στο SmartDog τα παιδιά έπαιξαν στην πισίνα και με τα εκπαιδευμένα σκυλιά έγιναν μια μεγάλη παρέα. Έκαναν πικ-νικ και χάρηκαν την εξοχή.

Η Δευτέρα έκλεισε με πολλές- πολλές ευχάριστες αναμνήσεις με νέες γνωριμίες και φιλίες με παιδιά και γονείς των άλλων παραρτημάτων και την ευχή- επιθυμία να επαναληφθεί.

Τα μέλη της ΤΔΕ ευχαριστούν θερμά την ομάδα του Greece4all, τους εθελοντές και τους πολλούς χορηγούς που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτού του ονειρικού ταξιδιού που έζησαν όλοι οι συμμετέχοντες. Κυρίως όμως «τα Γενναία μας Παιδιά»!

Δείτε φωτο από το ονειρικό ταξίδι των «Μικρών Ροβινσώνων»:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom