Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Σκάνδαλο στην εθνική Αιγύπτου με εμπλεκόμενους Ουάρντα και Χασάν


Πρόβλημα από το πουθενά φαίνεται πως ξέσπασε στην Εθνική Αιγύπτου αφού όπως έγινε γνωστό, οι Αμρ Ουάρντα και Αχμέντ Χασάν φαίνεται πως παρενόχλησαν ένα μοντέλο μέσω Instagram.

Μπορεί το Copa Africa να άρχισε για την Αίγυπτο και μάλιστα νικηφόρα, αφού επικράτησε με σκορ 1-0 της Ζιμπάομπουε ξεκινώντας με το δεξί τη διοργάνωση που διεξάγεται στην χώρα τους, όμως τη νίκη φαίνεται πως επισκίασε ένα αναπάντεχο γεγονός.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, οι Άμρ Ουάρντα και Αχμέντ Χασάν φαίνεται πως παρενόχλησαν το γνωστό μοντέλο της Αιγύπτου, Μερχάν Κέλερ, μέσω του Instagram, με τα μηνύματα που αντάλλαξαν να τα ανεβάζει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό, κατηγορώντας τον παίκτη του ΠΑΟΚ και τον πρώην φορ του Ολυμπιακού.

Μάλιστα στο εν λόγω συμβάν φαίνεται πως εμπλέκονται και ακόμα δύο ποδοσφαιριστές των «Φαραώ». Ο λόγος για τους Μαχμούντ Χαμντί Αλ Γουένς και Αϊμάν Ασράφ οι οποίοι μπορούν να κατηγορηθούν ακόμη και με σεξουαλική παρενόχληση χάνοντας ακόμα και τη θέση τους στην εθνική ομάδα.

Πάντως θέση πήρε και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Χαβιέ Αγκίρε, που δήλωσε αναλυτικά: «Τους ζήτησα να είναι συγκεντρωμένοι και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τέτοιες περιστάσεις. Δεν είναι θέμα ο σάλος που προκλήθηκε αλλά ο αντίκτυπος που έχει στην ομάδα. Και είναι σημαντικό να κλείσει αυτή η υπόθεση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Πλέον μένει να δούμε αν όλο αυτό θα επηρεάσει την πορεία της εθνικής Αιγύπτου στο Copa Africa ή απλά θα το αφήσουν πίσω του και θα συνεχίσουν χωρίς περαιτέρω προβλήματα την προσπάθεια που κάνουν για να διακριθούν.


https://www.to10.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom