Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Νέες αποκαλύψεις για τον καπετάν Πάνο Καμμένο και την θαλαμηγό εκατομμυρίων (φωτο & βίντεο)

Από συγκυβερνήτης… μπάρμαν

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη χλιδή μες την οποία ζει ο άλλοτε συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα και υπερασπιστής  της «Πρώτης φορά αριστερά».

Μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Παραπολιτικά για το πολυτελές σκάφος αλλά και την προκλητική πολυτέλεια του Πάνου Κάμμενου, έρχονται νέα στοιχεία να προστεθούν στην ήδη κατεστραμμένη εικόνα του βουλευτή.
Σύμφωνα πληροφορίες του Πρώτου Θέματος η αδυναμία του Καμμένου στα σκάφη βρήκε πρόσφορο έδαφος μετά την πολιτική του αποστρατεία.
Το φουσκωτό των 8,3 μέτρων που είχε μέχρι τώρα αλλά και ένα των 11.5 μέτρων δεν έφταναν για τον καπετάνιο Παύλο. Έτσι αγόρασε το εντυπωσιακό LayBack (στα ελληνικά σημαίνει «ξαπλώνω» και «αράζω»).
Πρόκειται για μια Ferretti 68 που μπορεί να αγόρασε μεταχειρισμένη αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ευκαταφρόνητο το ποσό των 530.000 ευρώ που κατέβαλε σύμφωνα με πληροφορίες για την αποκτήσει.
Μείζον ζήτημα προκύπτει αν επιβεβαιωθούν οι φήμες για την αγορά του πολυτελούς σκάφους καθώς το τελευταίο Πόθεν Έσχες που έχει καταθέσει στη Βουλή (οι δηλώσεις των -μέχρι τις προάλλες- εν ενεργεία βουλευτών σταματούν στο 2015) δεν προκύπτει επ’ ουδενί δυνατότητα μιας τέτοιας αγοράς για τον Πάνο Καμμένο.
Ο πρώην υπουργός Άμυνας δήλωσε εισοδήματα 72.000 ευρώ και άλλες 72.000 από είσπραξη ενοικίων. Επίσης, δήλωσε ότι έχει στην κατοχή του ένα φουσκωτό 8,3 μέτρων και ένα αυτοκίνητο 4.970 κυβικών εκατοστών (σε ακινησία, εξαιτίας αδυναμίας πώλησής του). Ακόμη δήλωσε ότι είναι μέτοχος σε εμπορική ανώνυμη εταιρεία με κεφάλαιο εισφοράς 163.000 ευρώ. Όλα αυτά σίγουρα δεν δικαιολογούν την αγορά του μεταχειρισμένου Ferretti προς 530.000 ευρώ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα με τις εργασίες συντήρησης στο σκάφος ο καπετάν Καμμένος σήκωσε άγκυρα και έβαλε πλώρη για τις Σποράδες. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα ο ίδιος και ο γιός του μπήκαν στο λιμάνι της Σκιάθου με ένα τέρνετ με σκοπό να προμηθευτούν βασικά είδη πρώτης ανάγκης. Το υπερπολυτελές σκάφος ήταν αγκυροβολημένο στο παλιό λιμάνι της Σκιάθου, στο νησάκι Τσουγκριάς.

Από συγκυβερνήτης… μπάρμαν

Αφού η κοινοβουλευτική του παρουσία έλαβε τέλος, πλέον, ο πρώην υπουργός Αµυνας του Αλέξη Τσίπρα αναζητά νέες ασχολίες για να γεµίζει τον ελεύθερο χρόνο του. Την ίδια στιγµή, ο υιός του, Ηλίας, αναπτύσσει πρωτότυπες επαγγελµατικές δραστηριότητες.
Αρχικά, ο γιος του Πάνου Καµµένου άνοιξε ένα café-bar στη Βουλιαγµένη µαζί µε φίλους του. Το συγκεκριµένο café-bar διαφηµίστηκε από τον ίδιο παραµονές των ευρωεκλογών, όταν ο πρώην υπουργός Αµυνας βρέθηκε µε χαβανέζικο πουκάµισο να φτιάχνει cocktails και να απολαµβάνει χαλαρές στιγµές µε στελέχη του κόµµατός του.
Τα επαγγελµατικά σχέδια του υιού του Πάνου Καµµένου δεν περιορίζονται µόνο στον χώρο της εστίασης, αλλά επεκτείνονται και στον χώρο του εµπορίου.
Ετσι, ο Ηλίας Καµµένος εμφανίζεται µέτοχος µε άλλα δύο άτοµα στην εταιρείας Greekkannabis ΙΚΕ, η οποία ιδρύθηκε πριν από ελάχιστο χρονικό διάστηµα µετά την αλλαγή της σχετικής νοµοθεσίας στη χώρα µας.
Συγκεκριµένα, η εν λόγω εταιρεία ιδρύθηκε στις 22 Νοεµβρίου 2018 και ανάµεσα στα άλλα έχει ως αντικείµενο την προώθηση προϊόντων φαρµακευτικής κάνναβης.
Χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει στο καταστατικό της, έχει αντικείµενο την καλλιέργεια, παραγωγή, µεταποίηση, παρασκευή, αποθήκευση, µεταφορά, συσκευασία, διάθεση και εµπορία εντός και εκτός Ελλάδος λιναριού, κάνναβης, αρωµατικών φυτών, σπόρων, βοτάνων και κάθε είδους παραγώγου από τις ανωτέρω ουσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom