Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019

Ληστεία στο ΑΧΕΠΑ με «άρωμα» τρομοκρατίας! - Ο «ληστής με τα μαύρα» ανάμεσα στους συλληφθέντες! (φωτο)


Δύο δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ακινητοποίησαν υπαλλήλους της εταιρείας σεκιούριτι, που μετέφεραν χρήματα για εφοδιασμό ΑΤΜ.

Με την απειλή όπλων, οι δράστες άρπαξαν τα χρήματα από το ΑΤΜ και κινούμενοι μέσα στο νοσοκομείο, έφτασαν στην οδό Αγίου Δημητρίου, όπου και επιχείρησαν να μπουν σε αυτοκίνητο, για να ξεφύγουν.

ΦΩΤΟ ΙΝΤΙΜΕ
ΦΩΤΟ ΙΝΤΙΜΕ

Στο σημείο πήγαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή.
Σύμφωνα με το Thestival, οι δράστες πιθανότατα να γνώριζαν για τη μεταφορά του μεγάλου χρηματικού ποσού προς το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης του νοσοκομείου, καθώς σήμερα γίνεται η παραλαβή της μισθοδοσίας από το προσωπικό.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο ένας από τους δράστες παρίστανε τον γιατρό και φορούσε ιατρική ποδιά ενώ ο δεύτερος παρίστανε τον ασθενή.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ειδική υπηρεσία της Αστυνομίας γνώριζε ότι οι δύο δράστες είχαν σχεδιάσει τη συγκεκριμένη ληστεία. Αστυνομικοί από την Αθήνα παρακολουθούσαν τη δράση των δυο ατόμων και τους συνέλαβαν αμέσως μόλις επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο διαφυγής.Οι πρώτες πληροσφορίες λένε ότι και οι δύο έχουν απασχολήσει  τις αρχές για τη δράση τους στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη και μία γυναίκα που έχει σχέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις.
Πηγή: thestival
https://www.newsit.gr/

Ο Κώστας Σακκάς και ο Γιάννης Δημητράκης οι συλληφθέντες για τη ληστεία στο ΑΧΕΠΑ!

Από την αρχή η ληστεία στο ΑΧΕΠΑ είχε «άρωμα» τρομοκρατίας. Οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν αμέσως μετά το «χτύπημά» τους στο νοσοκομείο, ήταν εδώ και καιρό υπό παρακολούθηση. Και οι δύο είχαν απασχολήσει τους αστυνομικούς για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις. Ο ένας μάλιστα ως ένας από τους περιβόητους «Ληστές με τα μαύρα».
Η Αστυνομία φαίνεται πως είχε πληροφορίες ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν τη ληστεία. Μάλιστα, σήμερα, εκτός από τους άνδρες της αντιτρομοκρατικής, ήταν στο σημείο και άνδρες της ΕΚΑΜ, για να επέμβουν και να πιάσουν τους δράστες.

Το «χτύπημα» στο ΑΧΕΠΑ

Με την απειλή όπλων, οι δράστες άρπαξαν σήμερα τα χρήματα από το ΑΤΜ και κινούμενοι μέσα στο νοσοκομείο, έφτασαν στην οδό Αγίου Δημητρίου, όπου και επιχείρησαν να μπουν σε αυτοκίνητο, για να ξεφύγουν όμως δεν τα κατάφεραν και συνελήφθησαν.
Σύμφωνα με το thestival, οι δράστες πιθανότατα να γνώριζαν για τη μεταφορά του μεγάλου χρηματικού ποσού προς το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης του νοσοκομείου, καθώς σήμερα γίνεται η παραλαβή της μισθοδοσίας από το προσωπικό.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο ένας από τους δράστες παρίστανε τον γιατρό και φορούσε ιατρική ποδιά ενώ ο δεύτερος παρίστανε τον ασθενή.

Το αμαρτωλό παρελθόν και οι «ληστές με τα μαύρα»

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr και οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν ηλικίας 41 και 35 ετών, έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την αντιτρομοκρατική για συμμετοχή τους σε τρομοκρατική οργάνωση.
Συγκεκριμένα, ο ένας από τους δύο, είχε απασχολήσει για την γιάφκα στη Νέα Σμύρνη το 2010. Τότε είχε συλληφθεί με άλλους να έχουν όπλα στην κατοχή τους. Μάλιστα, είχε κάνει πολυήμερη απεργία πείνας για να αποφυλακιστεί, καθώς όπως υποστήριζε ήταν προφυλακισμένος για περισσότερους από 30 μήνες ξεπερνώντας το ανώτατο όριο που ορίζει ο νόμος. Ο δεύτερος που συνελήφθη ήταν στη συμμορία των ληστών με τα μαύρα. Τον έπιασαν μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πανεπιστημίου. Είχε προηγηθεί ληστεία τράπεζας στη Σόλωνος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr μαζί τους έχει συλληφθεί και μία 39χρονη Ελληνίδα, η οποία είναι γνωστή στον αντιεξουσιαστικό χώρο στη Θεσσαλονίκη.
Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια: