Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Χαλκιδική: Φωτιές και ζημιές σε beach-bar από την χθεσινή καταιγίδα (φωτο & βίντεο)


Δύο πυρκαγιές, οι οποίες αποδίδονται στους κεραυνούς που έπεσαν στη διάρκεια καταιγίδας, ξέσπασαν χθες το απόγευμα σε διαφορετικές περιοχές της Χαλκιδικής, με την πυροσβεστική όμως να αντιδρά άμεσα, θέτοντας τες υπό έλεγχο, πριν προλάβουν να επεκταθούν.

Η πρώτη σημειώθηκε σε δασική έκταση στον Άγιο Νικόλαο της Σιθωνίας όπου η πυροσβεστική επενέβη με τρία οχήματα.


Η δεύτερη πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στις 8 το βράδυ στην περιοχή του Σάνη στην Κασσάνδρα, όπου επενέβη ένα όχημα της πυροσβεστικής, με την φωτιά να έχει κάψει μικρή έκταση  χαμηλής βλάστησης.

Ζημιές και σε επιχειρήσεις

Την ίδια ώρα, οι άνεμοι εντάσεως πολλών μποφόρ που συνόδευαν την ισχυρή καταιγίδα, προκάλεσαν ζημιές σε παραθαλάσσιες επιχειρήσεις που άνοιξαν λίγες μόλις ημέρες πριν για τη νέα σεζόν.
Στις Καλύβες οι ισχυροί άνεμοι σήκωσαν στην κυριολεξία τραπέζια, καθίσματα, ομπρέλες μέχρι και ψυγεία. Όπως αναφέρουν στο halkidikinews.gr όσοι βρέθηκαν εκεί, ήταν τόσο δυνατοί οι άνεμοι που παρέσυραν ό,τι έβρισκαν στο πέρασμά τους και οι άνθρωποι έτρεχαν να προφυλαχθούν.
Στα Ψακούδια ένα beach bar μετατράπηκε σε ποτάμι και οι ξαπλώστρες έγιναν βάρκες,  καθώς η δυνατή μπόρα κατέβασε νερά από το ρέμα και πλημμύρισε η παραλία.
Πηγή: Halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom