Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019

Δήλωση των 3 συλληφθέντων για την "απαλλοτρίωση" της χρηματαποστολής στο ΑΧΕΠΑ - Κάλεσμα συμπαράστασης!


Δήλωση μέσα από τα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης έστειλαν οι δύο συλληφθέντες  για την "απαλλοτρίωση"  της χρηματαποστολής στο ΑΧΕΠΑ και η 39χρονη συνεργός τους.

Με αυτό, το οποίο δημοσιεύθηκε στη γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου οι Γ. Δημητράκης, Κ. Σακκάς και Δήμητρα Συριανού στέλνουν συντροφικούς χαιρετισμούς σε όσους τους στέκονται αλληλέγγυοι και τονίζουν ότι παραμένουν σταθεροί στις αρχές κα τις αξίες τους.

Στην ίδια ιστοσελίδα δημοσιεύεται ανυπόγραφο κείμενο - κάλεσμα συμπαράστασης του οποίο έχει τίτλο: "Λευτεριά στους Συριανού, Δημητράκη & Σακκά"

Διαβάστε τις δύο αναρτήσεις,όπως δημοσιεύονται στο indymedia:

Δήλωση των συντρόφων Γ. Δημητράκη, Κ. Σακκά και Δήμητρας Συριανού

Από τα μπουντρούμια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης στέλνουμε συντροφικούς χαιρετισμούς στους συντρόφους και τις συντρόφισσες που για μια ακόμα φορά στέκονται αλληλέγγυοι στις νέες μας περιπέτειες με την αστυνομικοδικαστική κατασταλτική κρεατομηχανή.

Δηλώνουμε ότι παραμένουμε δυνατοί, με την αξιοπρέπεια μας απρόσβλητη και τις αρχές και τις αξίες μας να καθοδηγούν το είναι μας. Θα σταθούμε όρθιοι στα νέα μαρτύρια που μας ετοιμάζουν οι επικυρίαρχοι αυτού του κόσμου.

Ούτε βήμα πίσω!

Τρομοκρατία είναι η μισθωτή σκλαβιά, καμιά ειρήνη με τα αφεντικά.

Τρομοκράτες και ληστές είναι τα κράτη και οι καπιταλιστές.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Γιάννης Δημητράκης

Κώστας Σακκάς

Δήμητρα Συριανού

Λευτεριά στους Συριανού, Δημητράκη & Σακκά

Στις 12/6 συλλαμβάνονται από την αντιτρομοκρατική και τα ΕΚΑΜ στην Θεσσαλονική οι αναρχικοί Γιάννης Δημητράκης και Κώστας Σακκάς, κατηγορούμενοι για την απαλλοτρίωση χρηματαποστολής στο ΑΧΕΠΑ [διακεκριμένη ληστεία με καλυμμένα χαρακτηριστικά].

Μαζί τους συλλαμβάνεται και η αναρχική Δήμητρα Συριανού, η οποία κατηγορείται για συνεργεία στη ληστεία.

Στεκόμαστε δίπλα σε όσους επιτίθενται στα θεμέλια του συστήματος και του κράτους!

Λευτεριά στους 3 συλληφθέντες!

Συγκέντρωση αλληλεγγύης: Τρίτη 18/6 10:00, Δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: