Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Περίπατος της Ιταλίας στο ΟΑΚΑ, 3 - 0 την Εθνική μας


Η Εθνική Ελλάδας υποδέχτηκε απόψε την Ιταλία στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020,από την οποία συνετρίβη με 3 - 0.

Απογοητευτική η Ελληνική ομάδα,κλείστηκε από την αρχή στην περιοχή της κι άντεξε μόλις 23 λεπτά στην επίθεση των Ιταλών,οι οποίοι χρειάστηκαν μόνο 9 λεπτά για να πετύχουν τρία γκολ!

Στο 24' το πρώτο γκολ για την Ιταλία: O Mπελότι κινήθηκε από αριστερά, πάτησε περιοχή, τράβηξε όλη την ελληνική άμυνα πάνω του, έβγαλε προς τα έξω κι ο πιο κινητικός Ιταλός μέχρι τώρα, Νικολό Μπαρέλα, άνοιξε το σκορ από το ύψος του πέναλτι 0 - 1.

Στο 29' ο Κιελίνι έκοψε μέσα στην περιοχή με το χέρι σέντρα του επιχείρησε ο Μασούρας από τα δεξιά,όμως ο διαιτητής δεν το είδε!

Στο 30' δεύτερο γκολ για την Ιταλία: Λάθος κοντρόλ του Σταφυλίδη σε μια φάση που όλη ελληνική άμυνα είχε ανέβει. Ο Ινσίνιε κινούμενος από τ' αριστερά, τσιμπάει την μπάλα, αποφεύγει τον Σάμαρη και με εξαιρετικό πλασέ εντός περιοχής στέλνει την μπάλα στα δίχτυα 0 - 2.

Στο 33' και τρίτο γκολ για την Ιταλία: Κόρνερ που παραχωρήθηκε ύστερα από λανθασμένη εκτίμηση του Μπάρκα. Εκτελέστηκε, η μπάλα πήγε αριστερά στον Έμερσον, αυτός έκανε τη σέντρα, ο Μπονούτσι στο κέντρο της άμυνας νίκησε με κεφαλιά τον Παπασταθόπουλο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και... 0 - 3.

Οι Ιταλοί είχαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ,όμως τόσο ο Μπάρκας,όσο και το κατέβασμα ταχύτητας από τους γείτονες περιόρισαν την έκταση του σκορ!

Στατιστικό του αγώνα: 4 προσπάθειες για γκολ η Εθνική μας έναντι 16 της Ιταλίας, εκ των οποίων 2 στη εστία,έναντι 10 των Ιταλών....

ΕΛΛΑΔΑ (Αναστασιάδης): Μπάρκας, Σιόβας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Κουρμπέλης (46' Σιώπης), Ζέκα, Σταφυλίδης, Σάμαρης (77' Μπακασέτας), Φορτούνης, Μασούρας, Κολοβός (46' Μαυρίας).

ΙΤΑΛΙΑ (Μαντσίνι): Σίριγκου, Φλορέντσι, Έμερσον Παλμιέρι (68' Ντε Σίλιο), Κιελίνι, Μπονούτσι, Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Βεράτι (81' Πελεγκρίνι), Κιέζα, Μπελότι (84' Μπερναρντέρσκι), Ινσίνιε.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ μετά από τρεις αγώνες:
1. Ιταλία 9
2. Φινλανδία 6
3. Ελλάδα 4
4. Βοσνία 4
5. Αρμενία 3
6. Λίχτενσταϊν 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom