Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Europa League: Πανηγυρική πρόκριση της ΑΕΚ - Οδυνηρός αποκλεισμός του ΠΑΟΚ!


Πανηγυρική πρόκριση για την ΑΕΚ που υποδέχτηκε απόψε την Μπριζ στη ρεβάνς των πλέι οφ του Europa League και την νίκησε με 3-0.Το πρώτο ματς του Βελγίου είχε λήξει 0-0.

Η Ενωση έκανε καταπληκτική εμφάνιση και κέρδισε δίκαια τον αγώνα και την πρόκριση,αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον στους οπαδούς της.

Στο 27' ο Χριστοδουλόπουλος το 1-0.Ο Λάζαρος εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία,ενώ ο Χόρβατ έπεσε στην αριστερή.

Στο 39' σκαστή κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου αποκρούστηκε από τον Χόρβαθ και έπειτα η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Σιμόες με κεφαλιά σκόραρε σε κενή εστία γράφοντας το 2-0.

Στο 90'΄+1'Ο Μάνταλος έβγαλε με κεφαλιά στον Σιμόες μπροστά στο τέρμα κι αυτός με διπλή προσπάθεια έκανε το πανηγυρικό 3-0!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Λόπες (61’ Γιόχανσον), Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Βράνιες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (78’ Γκάλο), Κλωναρίδης (67’ Αλμέιδα).

ΜΠΡΙΖ (Λέκο): Χόρβατ, Παλάσιος (46’ Ρεφαέλοφ), Ένγκελς, Ντενσβιλ, Βόρμερ, Νακάμπα, Βάνακεν, Ντε Μποκ, Ντιαμπί, Βόσεν, Ντένις (59’ Ντιμπόμπε)

Οδυνηρός αποκλεισμός του ΠΑΟΚ
Εφιάλτης στη Σουηδία για τον ΠΑΟΚ που ηττήθηκε εκτός έδρας από την άσημη Έστερσουντ με 2-0 κι αποκλείστηκε από το Europa League,αφού στην Τούμπα είχε νικήσει με 3-1.

Ο Δικέφαλος του Βορρά πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση κι έμεινε εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο κιόλας, σκορπώντας την απογοήτευση στους φίλους του.

Ο ΠΑΟΚ βίωσε μία από τις χειρότερες ευρωπαϊκές βραδιές της ιστορίας του, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στα πλέι οφ του Europa League από την Έστερσουντ, η οποία αγωνίζεται φέτος για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Το 3-1 της Τούμπας δεν αρκούσε στους Θεσσαλονικείς, που μέσα σε 7 λεπτά στην επανάληψη (71΄-77΄) δέχτηκαν δύο τέρματα από τον ίδιο παίκτη (Γκόντος). Το τελικό 2-0 έστειλε τους Σουηδούς στους ομίλους του Europa League και τον ΠΑΟΚ στο καναβάτσο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ: Κεϊτά, Σόμι (60′ Σομά), Παπαγιαννόπουλος, Πέτερσον, Μουκίμπι (68′ Βίνγκντρεν), Έντουαρντς, Νούρι, Μπατσίρου, Αϊές, Χόπκατ (90′ Μενσά) και Γκόντος.

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Σάχοφ, Τσίμιροτ (81′ Κουλούρης), Μπίσεσβαρ (60′ Ενρίκε), Τζάλμα, Μακ (85′ Λημνιός) και Πρίγιοβιτς.

Ο τρίτος της παρέας Παναθηναϊκός είναι ήδη εκτός Ευρώπης,αφού μετά το 2-3 της Λεωφόρου χάνει αυτή την ώρα και πάλι 1-0 από την Αθλέτικο Μπιλμπάο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom