Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Στις Πρέσπες ο Αλέξης Τσίπρας,τον βράβευσε (άγνωστο γιατί) ο Γιώργος Λιάνης (φωτο & βίντεο)


Ο πρωθυπουργός και η σύντροφός του βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στις Πρέσπες στη συναυλία-αφιέρωμα στον ποιητή και στιχουργό Νίκο Γκάτσο, με τον Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.
Ο Αλέξης Τσίπρας και η Περιστέρα Μπαζιάνα έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα από τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Πρέσπας κατά την άφιξή τους στο χώρο της Βασιλικής του Αγίου Αχιλλείου.
Ο πρωθυπουργός έφθασε στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, αφού περπάτησε την πεζογέφυρα μαζί με τη σύζυγό του, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά το τέλος της συναυλίας, στη διάρκεια του δείπνου ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Πολιτιστικού Οργανισμού «Πρέσπεια» Γιώργος Λιάνης βράβευσε (άγνωστο γιατί) τον Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας ότι είναι τιμή για την ακριτική περιοχή των Πρεσπών και το ομώνυμο Φεστιβάλ η παρουσία του πρωθυπουργού (Σημ. Ζείδωροννα μας συγχωρείτε,αλλά χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται κάθε χρόνο στα "Πρέσπεια",πέρσι ήμασταν και μεις,αλλά δεν μας βράβευσε κανείς!)..
Στη συναυλία παρέστησαν επίσης η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Βίτσας, ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σέλτσας, ο βουλευτής Κοζάνης Δ. Δημητριάδης, η γγ Δημόσιας Περιουσίας, Πέτη Πέρκα, ο περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος, ο δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης και ο αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και neaflorina.gr

1 σχόλιο:

melito είπε...

Ενας αχυρανθρωπος της κλεφτοσυμμοριας του πασοκ βραβευσε
εναν απατεωνα πρωθυπουργο Χαρας το πραγμα Χεστηκε η φοραδα
στ αλωνι που αλωνιζε

Read more: Go to TOP and Bottom