Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Τραγωδία στην Κρήτη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε δύο φοιτητές (φωτο)


Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 7 το πρωί στα Χανιά, στα Κουνουπιδιανά, κοντά στην πύλη του Πολυτεχνείου Κρήτης, όταν δύο φοιτητές, παρασύρθηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο.

Ένα αγόρι και ένα κορίτσι, είχαν βγάλει βόλτα τον σκύλο τους (ο οποίος επίσης σκοτώθηκε),όταν παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο, το οποίο, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα.
Η "τρελή" πορεία του αυτοκινήτου δεν ανακόπηκε, ούτε όταν παρέσυρε τους άτυχους νέους, καθώς στη συνέχεια προσέκρουσε και σε σταθμευμένη μηχανή.
Σύμφωνα με μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα, που μίλησε στο zarpanews.gr, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε, τα σώματα των δύο άτυχων νέων πετάχτηκαν 20 μέτρα μακριά από το σημείο που έγινε το τροχαίο.
Η κοπέλα ήταν σε άσχημη κατάσταση, ενώ ο νεαρός φαινόταν να έχει τις αισθήσεις του, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.
Τα άτυχα παιδιά λίγα λεπτά πριν συμβεί το μοιραίο σταμάτησαν και καλημέρισαν την υπάλληλο του μίνι μάρκετ της περιοχής και συνέχισαν την πρωινή τους βόλτα βαδίζοντας στο δεξιό άκρο του κεντρικού δρόμου, τού οποίου το τμήμα εκείνο και για μεγάλη απόσταση στερείται πεζοδρομίου.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από την Τροχαία Χανίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom