Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Ρε Παύλο ξεκαθάρισέ το! Κόβονται ή δεν κόβονται οι Συντάξεις;

Πέρασαν 4 ημέρες για να προβεί σε αμφιλεγόμενη διάψευση για το "τσεκούρι" στην κατώτατη σύνταξη ο καθ' ύλην αρμόδιος υπουργός Παύλος Χαϊκάλης μέσω twitter!

Από το Σάββατο 15 Αυγούστου βγήκε η είδηση στο δελτίο του Mega κι ο κύριος υπουργός ξαφνικά σήμερα με δυο αλληλοσυγκρουόμενες αναρτήσεις του, με διαφορά 4 ωρών, επιχειρεί να διαψεύσει ότι κόβονται οι συντάξεις.

Στο πρώτο tweet ο νυν υπουργός Παύλος Χαϊκάλης μεταθέτει ξεκάθαρα τις ευθύνες στον τότε (2010) υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο γράφοντας ότι αυτός απλά ενεργοποίησε το νόμο Λοβέρδου για περικοπή,που μάλιστα έχει ισχύ από 1/1/2015.

Τέσσερις ώρες μετά από το facebook ο ίδιος ο κύριος Χαϊκάλης παραπέμποντας σε κάποιο κείμενο που προφανώς ψηφίστηκε στα προαπαιτούμενα χωρίς να διευκρινίζει τι κόβεται και πότε κόβεται γράφει:ΔΕΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
Ψάχνοντας βρήκαμε και μία συνέντευξη λέει του κυρίου Χαϊκάλη στο μπλογκ http://scottishbetting.blogspot.gr/,όπου δηλώνει την Κυριακή το βράδυ 16/8 ότι η κατώτατη σύνταξη παραμένει στα 486 ευρώ!

Κι αν ρε Παυλάρα είναι έτσι όπως τα λες προς τι η ενεργοποίηση του νόμου Λόβερδου;Για να κοροϊδέψουμε τους κουτόφραγκους δανειστές ή γιατί πραγματικά κόβονται οι συντάξεις όσων βγαίνουν από 'δω και πέρα στη σύνταξη;Αρα κόβονται συντάξεις!

Δεν στέκει δηλαδή την ίδια μέρα να ψηφίζεις ότι οι συντάξεις μένουν στα επίπεδα του Ιουλίου του 2015 μέχρι τέλους του 2021 και από την άλλη να ενεργοποιείς το νόμο για τις περικοπές...

Τι θα περικόψεις τελικά;... γιατί όπως τα λες θα κόψουμε φλέβες στο τέλος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom