Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το "κρουαζιερόπλοιο" "Ελ. Βενιζέλος" μέχρι τις εκλογές θα μεταφέρει μόνο ΣΥΡΙΖΑίους πρόσφυγες


Σύμφωνα με απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης,κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου,την οποία συνυπογράφει και ο σύζυγός της αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας,κύριος Θεόδωρος Δρίτσας, από σήμερα και μέχρι τις εκλογές το "κρουαζιερόπλοιο" "Ελευθέριος Βενιζέλος" λόγω ανωτέρας βίας αναστέλλει τα δρομολόγια του για την μεταφορά μεταναστών από τα νησιά προς τον Πειραιά. 

Εκτιμώντας οι δύο υπουργοί ότι το κύμα μετανάστευσης από τον ΣΥΡΙΖΑ προς την απέναντι όχθη χρήζει άμεσης αντιμετώπισης,ώστε να μην δημιουργηθούν τα ίδια προβλήματα με αυτά που συμβαίνουν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τα κύματα των προσφύγων από την Συρία,αποφάσισαν να δράσουν έγκαιρα.

Επιστράτευσαν λοιπόν το ναυλωμένο έτσι κι αλλιώς από το κράτος "κρουαζιερόπλοιο" "Ελευθέριος Βενιζέλος" για την άμεση και ασφαλή μεταφορά των εσωκομματικών προσφύγων (βουλευτών,στελεχών και απλών ψηφοφόρων) σε... γνώριμο λιμάνι.

Για του λόγου το αληθές δείτε την αποκλειστική φωτο από την χθεσινή πρώτη μαζική μεταφορά των 53 μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αριστερή πλατφόρμα (η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από την δεξιά πλευρά του πλοίου)....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom