Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Φρέσκο πράμα! Δημοσκοπήσεις έχω... πάρε κόσμε,μη τυχόν και κάνεις λάθος στην κάλπη

Πόσοι θα πάνε να ψηφίσουν δεν μας λένε οι Δημοσκόποι!

Σε τέσσερις διαδοχικές ψηφοφορίες (2009,2012 και δύο φορές το 2015 άλλα ψηφίσαμε κι άλλα βγήκαν στην πορεία!) ο λαός ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ, με αποτέλεσμα να αηδιάσει,να χάσει και το τελευταίο ίχνος εμπιστοσύνης στους πολιτικούς και να πιστέψει ότι οι εκλογές είναι απλά στάχτη στα μάτια,αφού αποδείχτηκε περίτρανα πλέον ότι δεν μπορούν ν' αλλάξουν τα πράγματα.

Εν προκειμένω ο Αλέξης Τσίπρας πάει σε εκλογές για να "νομιμοποιήσει" συγκυβέρνηση με τη Ν.Δ. κι ας διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.--
Ζείδωρον

Δημοσκόπηση της Metron Analysis για τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ του Σαββάτου.
Οι επιδόσεις των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου και οι απαντήσεις των πολιτών στο ερώτημα ευρώ ή δραχμή.

Οριακή διαφορά στην πρόθεση και την εκτίμηση ψήφου μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας καταγράφεται στην πρώτη προεκλογική μέτρηση της Metron Analysis, που δημοσιεύεται σήμερα Σάββατο στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, με το κόμμα της Αριστεράς να χάνει δυνάμεις.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ίδια μέτρηση έχει και η τάση της κοινής γνώμης έναντι των άλλων κομμάτων με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου, αλλά και την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη.

Στην έρευνα της Metron Analysis οι πολίτες καλούνται επίσης να τοποθετηθούν έναντι των χαρακτηρισμών «μνημονιακός» - «αντιμνημονιακός», που είχαν κυριαρχήσει τα προηγούμενα χρόνια στον δημόσιο διάλογο μεταξύ των κομμάτων, αλλά και σε μια σειρά από άλλα ερωτήματα, όπως την καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, τις κυβερνήσεις αυτοδυναμίας ή συνεργασίας και το δίλημμα ευρώ ή δραχμή.

Δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης:


Δείτε ΕΔΩ και τέσσερις χθεσινές Δημοσκοπήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom