Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

4 ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα έπεσε οριστικά η Κέρκυρα,παρέμεινε ο Λεβαδειακός! - Ολόκληρο το σκεπτικό της απόφασης


Στη Σούπερλιγκ της νέας σεζόν θα αγωνίζεται ο Λεβαδειακός. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δεν δικαίωσε την έφεση της Κέρκυρας,η οποίο τελικά υποβιβάζεται κι έτσι η ομάδα της Βοιωτίας θα πάρει τη θέση της στο πρωτάθλημα που ξεκινά σε 4 ημέρες...

Η πρώτη αγωνιστική, μάλιστα, αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά με όλες τις ομάδες και τον Λεβαδειακό ως ομάδα Α να παίζει κανονικά με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της απόφασης

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκδίκασε σήμερα την προσφυγή της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη κατά της υπ' αριθμόν 67/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων ΕΠΟ.

Με την υπ' αριθμόν 97/18-8-2015 απόφασή της απέρριψε την προσφυγή κατά της προσβαλλόμενης υπ’ αριθμόν 67/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Διατάσσει την κατάπτωση του καταβληθέντος από την προσφεύγουσα παραβόλου.

Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριό του στην Αθήνα στα γραφεία της ΕΠΟ στις 18 Αυγούστου 2015, χωρίς την παρουσία των διαδίκων και των πληρεξουσίων δικηγόρων τους».

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την υπ' αριθμόν 67/2015 απόφαση της ΕΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom