Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Δεν αυτοκτόνησε ο κύριος Αλ. Μητρόπουλος! - Είναι ΄δω και καταγγέλλει "συντροφικά" μαχαιρώματα (βίντεο)

Μητρόπουλος: Ποιος ζήτησε από τον Νικολούδη να αρθεί η ασυλία μου;

Παρά την αγανάκτησή του και τις χθεσινοβραδυνές δηλώσεις του στο Mega,o κύριος Αλέξης Μητρόπουλος είναι 'δω,ολοζώντανος κι έχει πάρει σβάρνα τις εκπομπές διαλαλώντας το δίκιο του.

Πρωί πρωί βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον  ΣΚΑΪ και πάλι μετά τις 10:00 στον ίδιο σταθμό βγήκε στην εκπομπή του Τάκη Χατζή...

Εδωσε και πάλι τις γνωστές εξηγήσεις και είπε ότι η υπόθεσή του έχει παραγραφεί,ενώ προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου μαζί με την Ζωή Κωνσταντοπούλου που θα παραχωρήσει την Δευτέρα,όπου θα δώσει επί πλέον απαντήσεις σχετικά με την καταγγελλόμενη φοροδιαφυγή.

Η συνέντευξή Τύπου θα γίνει στη βουλή στις 11 το πρωί και σε αυτή θα είναι παρούσα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που όπως είπε ο κ. Μητρόπουλος στην εκπομπή «Καλημέρα» του Σκάι, "ξέρει αυτούς που επιχειρούν μια απόπειρα σπίλωσης για ένα ζήτημα που έχω κερδίσει στα δικαστήρια και θα αποδείξω τους σκευωρούς".

Μιλώντας αργότερα στον Τάκη Χατζή κατήγγειλε ότι πρόσωπο μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ,το οποίο γνωρίζει ο κύριος Νικολούδης,έδωσε εντολή στη Δικαιοσύνη να ανασύρει πάλι παραμονές εκλογών την υπόθεσή του για να τον πλήξει πολιτικά.

"Καλώ τον κ. Τσίπρα να ρωτήσει τον κ. Νικολούδη ποιος, την Τρίτη 25 Αυγούστου, έδωσε εντολή στον επίκουρο οικονομικό εισαγγελέα να στείλει την υπόθεση στη βουλή ως αίτημα ασυλίας όταν την είχε στείλει πριν από δύο χρόνια, είχε εξεταστεί από την επιτροπή πόθεν έσχες και με είχε κρίνει καθαρό. Ο κ. Νικολούδης γνωρίζει" είπε ο Αλέξης Μητρόπουλος σε νέα παρέμβασή του στον ΣΚΑΪ.

Έκανε λόγο μάλιστα για κυβερνητικό στέλεχος, επαναλαμβάνοντας: "Καλώ τον κ. Τσίπρα να ζητήσει από τον κ. Νικολούδη να πει ποιο κυβερνητικό στέλεχος, ποιο στέλεχος... Για μια υπόθεση που δεν είναι παραγεγραμμένη και φορολογημένη απεστάλη μια μέρα πριν κλείσει η βουλή, ενώ είχε αποσταλεί το 2013 στην επιτροπή πόθεν έσχες και είχε επιστραφεί επειδή η περιουσιακή και φορολογική μου εικόνα είναι πεντακάθαρη σαν κρύσταλλο".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom