Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Ολόκληρη η επιστολή Γιούνκερ προς Θάνου


Στην ιδιαίτερη σημασία της υποστήριξης της συμφωνίας μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών της, αναφέρθηκε σήμερα σε επιστολή του προς την Βασιλική Θάνου ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Ο πρόεδρος της Κομισιόν, αφού συνεχάρη την κ. Θάνου, τόνισε
ότι η τοποθέτησή της στη θέση του πρωθυπουργού της χώρας έρχεται σε μια ιδιαίτερα σημαντικό «σταυροδρόμι» για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

«Με την Ελληνική Δημοκρατία να έχει υπογράψει ένα μνημόνιο για νέο πρόγραμμα από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας, οι Ευρωπαίοι εταίροι και οι Κομισιόν θεωρούν ιδιαίτερα σημαντικό να υπάρξει πλήρης υποστήριξη αυτού του προγράμματος.

Η ευρεία αποδοχή και η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων των μεταρρυθμίσεων είναι απαραίτητες για την επιτυχία του» γράφει ο πρόεδρος της Κομισιόν, ο οποίος στέκεται και στο ζήτημα της αντιμετώπισης της εισροής μεταναστών.

«Η Κομισιόν έχει σταθεί στο πλάι της Ελλάδας και των πολιτών της, ανοίγοντας το δρόμο για ένα καλύτερο και πιο ανθηρό μέλλον –και θα συνεχίσει να το κάνει» γράφει η εν λόγω επιστολή, και ολοκληρώνει λέγοντας: «Μπορείτε να βασιστείτε στην Κομισιόν και εμένα προσωπικά, για να σας βοηθήσω στο έργο σας».
http://www.e-typos.com/gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom