Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Μπουρίνι-φονιάς σάρωσε τη Λέσβο - Πλημμύρισε το Νοσοκομείο Μυτιλήνης (βίντεο ντοκουμέντο)


Απίστευτο κι όμως αληθινό !!!
Με λεφκοπλάστ και τσιρότα, προσπαθούσαν οι νοσηλεύτριες και οι καθαρίστριες του μεγαλύτερου Νοσοκομείου του Βορειοανατολικού Αιγαίου – το «Βοστάνειο Μυτιλήνης» – να συγκρατήσουν τα νερά της βροχής από το χθεσινό μπουρίνι, από το οποίο πλημμύρισαν θάλαμοι και διάδρομοι όπου βρίσκονταν ασθενείς.

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου άρπαξαν στα χέρια τους τις σκούπες και προσπαθούσαν με υπεράνθρωπες προσπάθειες να αδειάσουν τα νερά από τους χώρους του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, με τους ασθενείς να παραμένουν εγκλωβισμένοι επάνω στα κρεβάτια τους.

Στο ερασιτεχνικό βίντεο – ντοκουμέντο που σας δημοσιεύουμε, φαίνεται ξεκάθαρα το βρόχινο νερό, που έχει πλημμυρίσει τους χώρους του Νοσοκομείου και οι νοσηλεύτριες μαζί με τις καθαρίστριες, βγάζουν με τις σκούπες τα νερά, από τους θαλάμους και τους διαδρόμους.

nosokomeio-plimira
nosokomeio-plimira-3

Το μπουρίνι ξέσπασε στις έξι το απόγευμα και άφησε πίσω του πολλά προβλήματα.
Αιωνόβια δένδρα έπεσαν από τη δύναμη του αέρα σε πολλά σημεία της πόλης διακόπτοντας την κυκλοφορία και προκαλώντας ζημιές στο ηλεκτρικό δίκτυο το οποίο είχε διακοπεί για πολλές ώρες.

Ανάλογος όγκος βροχής με αυτή που έπεσε χθες στη Μυτιλήνη, είχε να πέσει στο νησί 17 χρόνια!

Δείτε εικόνες από τις ζημιές που άφησε πίσω του το μπουρίνι:


http://www.lesvosnews.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη,στο νοσοκομειο αυτο,εχουν λευκοπλαστ και τσιρωτα,και υπευθυνους καθαρισμου,και νοσηλευτικο προσωπικο,που ακουραστα,δεν αμφιβαλω,προσπαθησαν να διωξουν τα νερα; Αυτο ειναι το νεο ρε παιδια,και οχι το μπουρινι και η πλημυρα!! Γιατι σε καποια αλλα,οπως π.χ στον Παιδων στο Γουδι,μας λενε να παρουμε και το χαρτι υγειας!!! Και χωρις να παμε στην δραχμη,κ. Βουλτεψη μου!!Για τετοια επιτυχια μιλαμε!!Κασι δικη σας,και του γκαβου του αφεντικου σας!!Αυτα ειναι συγκλονιστικα νεα ,αγαπητο Ζειδωρον!!!!

Read more: Go to TOP and Bottom