Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015

Σάλος από την αποζημίωση μαμούθ των 300.000 ευρώ στον "τυπάρα" Γιώργο Καραγκούνη

Εχει χαθεί το μέτρο σ' αυτή τη χώρα!
Και μην μας πει κανείς ότι ο Καραγκούνης προσέφερε κι είχε συμβόλαιο με την ΕΠΟ.... όλοι προσφέραμε στον τομέα μας κι όλοι είχαμε υποχρεωτικά συμβόλαιο με το ΙΚΑ και τ' άλλα ταμεία,αλλά παίρνουμε τα π@π@ρ@@ μας λόγω λιτότητας!!!
Ζείδωρον

Επισημοποιήθηκε χθες το διαζύγιο του Σέρχιο Μαρκαριάν με την ΕΠΟ για την αποχώρηση του μέχρι πρότινος ομοσπονδιακού τεχνικού από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός φέρεται να μην πείστηκε από τα όσα
είχε συζητήσει πριν από λίγες ημέρες με τον Γιώργο Γκιρτζίκη και παραιτείται χωρίς να λάβει κάποια αποζημίωση, όπως συνέβη στην υπόθεση του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Τώρα σε πρώτο πλάνο για την Ομοσπονδία περνάει το θέμα του Γιώργου Καραγκούνη, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως «τελείωσε», αλλά το πρόβλημα με την περίπτωση του «τυπάρα» προκύπτει με την αποζημίωση που θα κληθεί να του καταβάλει η ΕΠΟ και φτάνει τις 300.000 ευρώ.

Δεν αποκλείεται στο αυριανό Δ.Σ. (στις 11 το πρωί) να κληθεί και ο Καραγκούνης για να καταθέσει και τη δική του άποψη για τα όσα συνέβησαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από τη στιγμή που εκείνος επέστρεψε από άλλο πόστο, να πει τις δικές του αλήθειες και να μιλήσει και για τη συνεργασία του με τον Μαρκαριάν.

Από εκεί και πέρα, διαψεύδεται η φημολογία που έχει αναπτυχθεί και θέλει τον Νίκο Νταμπίζα να είναι υποψήφιος για να διαδεχθεί τον πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν εξετάζεται η περίπτωση ενός πρώην διεθνούς άσου, ο οποίος ήταν στην ομάδα του 2004 και έπαιζε την ίδια περίπου περίοδο με τον Καραγκούνη.
Πηγή: sport-fm.gr

Αίσχος και πρόκληση η αποζημίωση των 300.000 του κυρίου Καραγκούνη. Κοντονή κάνε κάτι
Γκάφα ολκής από το Newsit,που σ' ένα τόσο εύστοχο άρθρο έβαλε λάθος φωτο χρεώνοντας τον Βουλευτή της Ν.Δ.!!!

Αν αυτό δεν είναι πρόκληση και σκάνδαλο, ειδικά στις μέρες των μνημονίων, τότε οι λέξεις έχασαν τη σημασία τους.

Οργίζεται ο Κάλχας όταν διαβάζει ότι ο Καραγκούνης που έλυσε τη συνεργασία του με την ΕΠΟ θα πάρει αποζημίωση 300.000 ευρώ και με οργή γράφει.

Είναι δυνατόν, κύριε Κοντονή; Είναι δυνατόν όταν περικόπτονται οι συντάξεις, να στέλνονται στο πυρ το εξώτερον εργαζόμενοι χωρίς αποζημιώσεις, να καθυστερεί η καταβολή μισθών επί μήνες και να παίρνει αποζημίωση 300.000 ευρώ για απασχόληση ούτε δύο ετών;

Ντροπή και πάλι ντροπή είναι το λιγότερο που μπορεί να πει ο Κάλχας. Και επιτέλους τι πρόσφερε ο κύριος Καραγκούνης για να πάρει αποζημίωση 300.000 ευρώ; Είμαστε με τα καλά μας ή έχουμε παραφρονήσει εντελώς σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς;

Κάλχας
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: