Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

"ΝΟΕΙΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ;" - Ολόκληρο το άρθρο βόμβα-παραίτηση (;) του Γιάννη Πανούση στα ΝΕΑ

Τι ανάγκασε τον υπουργό να βγει στα κεραμίδια και μάλιστα από το πρωτοσέλιδο μπαλκόνι των σημερινών ΝΕΩΝ;Θα προχωρήσει σε παραίτηση;

Μ' ένα  άρθρο βόμβα,που τα ΝΕΑ επέλεξαν να το βάλουν κεντρικό θέμα στην πρώτη σελίδα τους, ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης,μετά και τις προχθεσινές εξελίξεις με την είσοδο των αντιεξουσιαστών στη Βουλή, θέτει θέμα μέγα για την κυβέρνηση σε σχέση με τα επεισόδια που δημιουργούν “άγνωστοι” και την στάση που πρέπει να έχει η κυβέρνηση.

Ο κ.Πανούσης κάνει λόγο για “καθαρόαιμους αριστερούς” που
κακώς θεωρούν ότι αριστερή διακυβέρνηση σημαίνει χώρα χωρίς στρατό, αστυνομία και δικαστές!

Η εφημερίδα επέλεξε ως τίτλο του άρθρου; “Κραυγή αγωνίας από τον υπουργό”.

Διαβάστε τι γράφει ο κύριος Πανούσης,υπουργός Δημόσιας Τάξης για την ώρα:

“Πρέπει να συνεννοηθούμε και ν΄ αφήσουμε στην μπάντα τα πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης,τα οποία συνήθως εκδίδουν άνθρωποι “χωρίς πρόσωπο”.

Αριστερά και μάλιστα Κυβερνώσα Αριστερά ,σημαίνει ισοελευθερία ,δικαιώματα κοινωνική πολιτική,δημόσιο έλεγχο,δικαιοσύνη. Όποιος θεωρεί ότι στο σύγχρονο διεθνές και ευρωπαϊκό πεδίο Αριστερή Διακυβέρνηση σημαίνει ανοχύρωτη χώρα και πόλη (δίχως προσωπική ,κοινωνική,εθνική ασφάλεια,δίχως στρατό και δίχως αστυνόμευση,ίσως και χωρίς δικαστές ή φυλακές), όποιος πιστεύει ότι τα διδάγματα της Ιστορίας μας είναι περιττά (αφού όλοι οι λαοί είναι “αδελφωμένοι” - sic) και ότι η Παιδεία μας επιτρέπει κάθε ανομική δράση (sic), τότε όχι μόνο δεν έχει σχέση με την Αριστερά αλλά ούτε και με την Δημοκρατία. Αυτήν την Αριστερά του Τίποτα δεν τη χρειάζονται ο τόπος και ο λαός. Η ώρα της Αριστεράς στην Ελλάδα δεν είναι ώρα των ανέξοδων ιδεολογημάτων και των ανούσιων τσιτάτων αλλά η ώρα της εμπέδωσης θεσμών ,πολιτικής νομιμοποίησης και κοινωνικής συναίνεσης.

ΥΓ1: Έχει επιστημονικό ενδιαφέρον ότι “κάποιοι καθαρόμαιοι αριστεροί (ποιος τους έχρισε άραγε;) θεωρούν φασισιτικό ότι δεν τους αρέσει και το υβρίζουν ως χυδαίο. Ιδού το ήθος των “γνησιων”…

ΥΓ2: Θα ήθελα να μάθω πως νοούν οι “καθαρόμαιοι” την “αριστερή Αστυνομία”. Να καίγονται αστυνόμοι από κουκουλοφόρους; Και να ναι,ποιοι εκπροσωπούν την Δημοκρατία και την Κοινωνία και από ποιον ελέγχονται;"
=============
Προς το παρόν δεν έχουν υπάρξει επίσημες αντιδράσεις από την πλευρά των "καθαρόαιμων αριστερών" παντός τύπου.... αναμένουμε!

update:Δεν άργησαν να έρθουν και οι αντιδράσεις υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τα ενημερωτικά πρωινάδικα,διαβάστε ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λεω ,οτι η αριστερα,εδω και χρονια πολλα ,ξερει πως ειναι ,πραγματικα!Δεν εχει τετοιου ειδους ερωτηματα. Ας κατσουν αυτοι,να σκευτουν ως αριστεροι,πως θελουν τους εαυτους τους!Ενα πραγμα δεν αντεχεται με τιποτα!Να κλαει και να οδυρεται ο Συριζα,μια για τα προβληματα του,και μια για τους κινδυνουςπου διατρεχει! ''Ειναι η αριστερα ,του τιποτα!"....οεο κ.Πανουση;Εμενα ρωτατε,και τον διπλανο μου; Παμε καλα; Γραψατε το αρθρο για να προβληματιστω και καλα;Σιγουρα το θελετε κ. Πανουση; Γιατι,μετα θα αρχισουν οι μετρησεις.....μην εχουμε κλαματα!!Αντε μπραβο,με τα ερωτηματα!!

Read more: Go to TOP and Bottom