Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

Τ' άκουσε ο Βαρουφάκης από τους Εφοριακούς – Το... μπλόκο στην είσοδο του υπουργείου (φωτο & βίντεο)


- Τι είπε ο Γιανης Βαρουφάκης για τη διαπραγμάτευση και τα αιτήματα των εφοριακών
- Στην είσοδο του υπουργείου η συνάντηση του υπουργού με τους διαμαρτυρόμενους
- Για μετά τη διαπραγμάτευση ανέβαλε τη συζήτηση για τα αιτήματα των εφοριακών ο υπουργόςΣτην είσοδο του υπουργείου περίμεναν τον υπουργό οι εφοριακοί που διαμαρτύρονται για τα προβλήματα του κλάδου.


Οι εφοριακοί συγκεντρώθηκαν στην οδό Νίκης από τις 12:00 ωστόσο ο υπουργός Γιάνης Βαρουφάκης ήταν στη Βουλή.

Όταν επέστρεψε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι πλησίασε χαμογελαστός προς το μέρος τους και μάλιστα τους ζήτησε να κάνουν ησυχία για να ακούγεται τόσο ο ίδιος όσο και εκείνοι όταν μιλούν.

Ο υπουργός άκουσε τα αιτήματά τους και ειδικά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όμως δεν έδωσε λύση.

Για την ακρίβεια ο υπουργός ανέφερε "έχετε δίκιο θα δούμε το θέμα σας μετά τη διαπραγμάτευση", παραπέμποντας δηλαδή την όποια λύση για το μέλλον...

«Γνωρίζουμε ότι όλος ο φορολογικός μηχανισμός έχει πέσει θύμα μιας μνημονιακής κρίσης. Το βασικό είναι να πάψει η ασφυξία του ελληνικού Δημοσίου από τους δανειστές ώστε να παύσει η ασφυξία του ελληνικού λαού από την κρίση. Να πάψει ο εξευτελισμός των δημοσίων υπαλλήλων της μνημονιακής πολιτικής που είχε στόχο την κατάρρευση του κράτους και την ασυδοσία. Αυτό τελειώνει. Πρέπει να ολοκληρώσουμε την διαπραγμάτευση για να προσέξουμε τους ανθρώπους που αξίζουν την στήριξή μας τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα», είπε χαρακτηριστικά.

Λύση ο υπουργός δεν έχει δώσει ακόμη ούτε στις καθαρίστριες του υπουργείου που εξακολουθούν να διαμαρτύρονται. Πάντως όπως οι ίδιες είπαν στο Νewsit ο υπουργός φροντίζει να τους πηγαίνει φαγητό και νερό στην είσοδο του υπουργείου...


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: