Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ από τα 7,9 ρίχτερ - Τουλάχιστον τρεις νεκροί και εκατοντάδες εγκλωβισμένοι στα ερείπια (Συγκλονιστικές φωτο)


Για την ώρα τα πράγματα στο Νεπάλ και το Νέο Δελχί δεν φαίνονται τόσο τραγικά από πλευράς θυμάτων,όσο δηλαδή προμήνυαν ο μεγάλος σεισμός των 7,9 ρίχτερ που σημειώθηκε σήμερα το πρωί και οι αλλεπάλληλοι μετασεισμοί που συγκλόνισαν σήμερα το πρωί την περιοχή.

Για την ώρα οι αρχές και των δύο κρατών επιβεβαιώνουν τον θάνατο τουλάχιστον τριών ανθρώπων,ενώ αναφέρουν ότι κατέρρευσε άγνωστος αριθμός κτηρίων με αποτέλεσμα να υπάρχουν εκατοντάδες εγκλωβισμένοι...


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το κρατικό ραδιόφωνο, μια 15χρονη σκοτώθηκε κοντά στα σύνορα με την Ινδία όταν καταπλακώθηκε από τον τοίχο ενός σπιτιού που κατέρρευσε. Αλλο ένα κορίτσι έχασε τη ζωή του όταν έπεσε επάνω του ένα άγαλμα, στο πάρκο μιας κωμόπολης έξω από την Κατμαντού, όπου έχουν καταρρεύσει κτίρια.

Μεταξύ αυτών και ένας ιστορικός πύργος του 19ου αιώνα, από τα συντρίμμια του έχει ανασυρθεί νεκρός ακόμη ένας άνθρωπος μέχρι στιγμής. Στα συντρίμμια του πύργου υπολογίζεται ότι έχουν εγκλωβιστεί τουλάχιστον 50 άτομα.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει το CNN, η δόνηση προκάλεσε χιονοστιβάδες στην περιοχή του όρους Έβερεστ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom