Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Θρίλερ με την εξαφάνιση 4χρονης στην Ομόνοια - Η κατάθεση - σοκ της μάνας στην αστυνομία (βίντεο)


"Κάποιος πήρε το παιδί μου" λέει η μάνα της μικρής Αννυς που εξαφανίστηκε στην Ομόνοια και λυγίζει μπροστά στην κάμερα του Newsit. Απευθύνει έκκληση σε όποιον ξέρει κάτι να επικοινωνήσει είτε με την ίδια, είτε με τις αρχές. 

Η κατάθεση - σοκ που έδωσε στην αστυνομία.

Στο κόκκινο η αγωνία για την μικρή Άννυ από την Βουλγαρία η οποία εξαφανίστηκε στις 21 Απριλίου. Το κοριτσάκι είναι μόλις 4 ετών και τα ίχνη της χάθηκαν όταν η μητέρα της την εμπιστεύθηκε σε μια γνωστή της. 

Η έκκληση της μάνας της μικρής στο Newsit


H μητέρα της 4χρονης Αννυς (για την ακρίβεια  θα γίνει τεσσάρων τον Σεπτέμβριο), η Μπορίσοβα Δημητρίνα μίλησε στην κάμερα του Newsit και απηύθυνε έκκληση σε όποιον ξέρει κάτι για το παιδί της να επικοινωνήσει μαζί της ή με την αστυνομία ή με "Το χαμόγελο του Παιδιού" το οποίο εξέδωσε και το σχετικό amber alert. 



Οπως χαρακτηριστικά είπε "κάποιος πήρε το παιδί μου, η μικρή είναι έξυπνο κοριτσάκι, δε θα πήγαινε σε κάποιον που δεν ξέρει για να της δώσει κάτι, ανησυχώ πολύ. Θα κάνω τα πάντα για να βρεθεί το παιδί μου. Δεν έχω μάθει τίποτα ακόμη για το παιδί μου από την περασμένη Τρίτη το πρωί που εξαφανίστηκε. Φοβάμαι πολύ για το παιδί μου, θέλω να τη βρω". 

Κρατά στα χέρια της φωτογραφίες της μικρής και τις κολλάει στους τοίχους και στις κολώνες σε όλη την περιοχή γύρω από την Ομόνοια και το κέντρο της Αθήνας. 



Μάλιστα μας έδειξε στην κάμερα το πάρκο από το οποίο εξαφανίστηκε η μικρή Αννυ. 


Η κατάθεση - σοκ της μάνας στην αστυνομία


Η 25χρονη από τη Βουλγαρία είπε πως μένει στην Αθήνα φιλοξενούμενη ενός 70χρονου. Χρειάστηκε, όπως είπε στους αστυνομικούς, να πάει για μερικές ημέρες στη Βουλγαρία και εμπιστεύτηκε τη μικρή Άννυ σε μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε πολύ καλά.


Είπε πως γνωρίζει μονάχα το μικρό της όνομα, τη λένε Σύλβια και είναι και εκείνη από τη Βουλγαρία, είπε στους αστυνομικούς. Έχει καστανά μαλλιά και είναι περίπου 1,70 στο ύψος. Το χαρακτηριστικό της, είπε η 25χρονη στους αστυνομικούς είναι τα μάτια της που έχουν διαφορετικό χρώμα...


Όπως είπε η μητέρα του 4χρονου κοριτσιού, αγόρασε ένα φθηνό καρτοκινητό και το έδωσε στην σχεδόν άγνωστη γυναίκα για να επικοινωνεί μαζί της όσο θα έλειπε στη Βουλγαρία.


Από τη Σόφια, όπως ισχυρίστηκε η 25χρονη, επικοινωνούσε με την Σύλβια, ωστόσο κάποια στιγμή η γυναίκα της είπε πως το παιδί χάθηκε. Είχαν πάει όπως της περιέγραψε στην παιδική χαρά που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σαχίνη και Ακομινάτου κοντά στην Ομόνοια.


Από τότε, όπως είπε η μητέρα, έχασε τα ίχνη όχι μόνο της μικρής της κόρης, αλλά και της γυναίκας.


Στους αστυνομικούς η 25χρονη Βουλγάρα είπε πως πλέον δεν έχει καν τον αριθμό του τηλεφώνου που είχε αγοράσει στην Σύλβια, τον είχε γράψει σε ένα χαρτί το οποίο ξέχασε όπως ισχυρίζεται στη Σόφια...


Την ιστορία της 25χρονης επιβεβαιώνει και ο 70χρονος που τη φιλοξενεί στην Αθήνα, ωστόσο οι αστυνομικοί ερευνούν κάθε ενδεχόμενο.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ - ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ 

http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom