Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός το απόγευμα στη Λεωφόρο


Ο Παναθηναϊκός  υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο κλουβί της Λεωφόρου,"Απόστολος Νικολαΐδης", (17:15, NS2), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Superleague.

Τηρουμένων των αναλογιών μιλάμε για ένα ακόμα ντέρμπι κορυφής,στη σκιά του μεγάλου ντέρμπι της Τούμπας (ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός), ανάμεσα στον 2ο και τον 5ο του βαθμολογικού πίνακα,αφού και οι δύο πλέον διεκδικούν έξοδο στην Ευρώπη,με τον Παναθηναίκό να τρέφει και κρυφές ελπίδες για... τίτλο!

Ο Παναθηναϊκός θέλει τους τρεις βαθμούς και ευελπιστεί σε απώλεια του Ολυμπιακού στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να μειώσει τη διαφορά του από την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Φυσικά, κόντρα σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, τον Παναιτωλικό, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να κοπιάσει ιδιαίτερα ώστε να κατακτήσει τη νίκη.

Ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του έχουν αναλύσει το παιχνίδι των φιλοξενούμενων και τον τρόπο εκδήλωσης των αντεπιθέσεών τους και θα επιχειρήσουν να τις μπλοκάρουν, κάτι που είχαν καταφέρει στον πρώτο γύρο στο Αγρίνιο (νίκη 0-1 του Παναθηναϊκού).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το προπονητικό επιτελείο υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να ξαναπάρει ο Σωτήρης Νίνης.

Επίσης την ευκαιρία να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά μετά από 1,5 χρόνο θα έχει και ο Χάρης Μαυρίας. Ο νεαρός άσος επέστρεψε ως δανεικός από τη Σάντερλαντ, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ο Γιάννης Αναστασίου τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο.

Εκτός του Μαυρία, κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού είναι κι ο Ντάνιελ Πράνιτς όπως και οι Νίνης και Καρέλης, με τους Μπούι, Μπαϊράμι και Κουτρουμπή να μένουν εκτός. Οι «πράσινοι» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση το Σάββατο και μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή του «τριφυλλιού» για το ματς με τους Αγρινιώτες.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης και Μαυρίας.

Μοναδικές απουσίες Ράφαελ και Μορένο για τον Παναιτωλικό

Και ο Παναιτωλικός προέρχεται από δύο συνεχόμενς νίκες,η μία μάλιστα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ και θέλει ένα καλό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο,όπου μέχρι σήμερα έχει μόνο ήττες.

Κι επειδή οι παραδόσεις είναι για να σπάνε οι Αγρινιώτες,που βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική φόρμα,με ευχέρεια στο σκοράρισμα και μια από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος (17 γκολ παθητικό έναντι 16 του Παναθηναϊκού και 14 του Ολυμπιακού),σκοπεύουν να κοιτάξουν στα μάτια τον αντίπαλό τους για να πετύχουν  ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα μακρυά από την έδρα τους κι έχοντας την επόμενη κυριακή στην έδρα τους τον Αστέρα Τρίπολης να τον προσπεράσουν στο βαθμολογικό πίνακα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι οι αντίπαλοι του Παναιτωλικού προέρχονται από ρεπό, αφού την προηγούμενη αγωνιστική είχαν να αντιμετωπίσουν την αποβληθείσα Νίκη Βόλου!,βλέπετε η κλήρωση ήθελε τον Παναιτωλικό να ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας του Βόλου!!!

Χωρίς τον Μορένο που έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος, και τον Ράφαελ που προπονείται μόνος του ταξίδεψε στην Αθήνα ο Παναιτωλικός.

Στην αποστολή που επέλεξε για τον σημερινό αγώνα ο Μάκης Χαβος συμμετέχουν οι: Κουτρομάνος, Κούσας, Ρουσκουσέδα, Μπεχαράνο, Άλβες, Θεοδωρίδης, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Σκαραμοτσίνο, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Ετζενγκέλε, Κολοβούρης, Λαζάρ, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου και Φωτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom