Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Γης μαδιάμ το Αλκαζάρ χτες - Διεκόπη για 30' και ξανάρχισε ο αγώνας ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου (φωτο & βίντεο)

Εκατοντάδες καθίσματα έσπασαν οι οπαδοί της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ...

Σε κρανίου τόπο μετατράπηκε το Αλκαζάρ στα τελευταία λεπτά του χθεσινού αγώνα ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου για τη Football League. Οι οπαδοί των γηπεδούχων έσπασαν εκατοντάδες καθίσματα όπως φαίνεται και στις παρακάτω εικόνες...

Δέκα λεπτά πριν από το φινάλε οπαδοί της ΑΕΛ κινήθηκαν προς την
εξέδρα που βρίσκονταν αυτοί του Ολυμπιακού Βόλου, με αποτέλεσμα να γίνει χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία και ο αγώνας να διακοπεί.

Ο διαιτητής κ. Παναγιωτόπουλος,έκρινε σωστά και διέκοψε οριστικά τον αγώνα καθώς κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα του ίδιου,των βοηθών του και των ποδοσφαιριστών.

Απίστευτη τροπή και αλλαγή ρότας στη συνέχεια από τον διαιτητή, που επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο.Τελικά, έπειτα από 30λεπτη διακοπή, το παιχνίδι συνεχίστηκε, με την ένταση στις εξέδρες να συνεχίζεται.

Για την ιστορία το Θεσσαλικό ντέρμπι ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου έληξε 0-1 με γκολ του Μπάρμπα στο 52',ενώ η ΑΕΛ όχι μόνο έχασε το ματς, όχι μόνο χάνει έδαφος στην προσπάθεια για τα πλέι οφ, αλλά είναι δεδομένο ότι θα της επιβληθεί και τιμωρία.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Καρανίκας (46' Ν' Γκεσάν), Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Μπανούσης, Νεμπεγλέρας (70' Πίντο), Ελιομάρ (60' Ρίστοβιτς), Σερζίνιο, Πινδώνης, Μπόγιοβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Ρόκας, Τριανταφυλλάκος, Μπεριάν, Νικολιάς (81' Μακρυδημήτρης), Θέος (57' Κυζιρίδης), Διαμαντόπουλος (66' Μπαλντοβαλίεφ)

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας)

Δείτε βίντεο και φωτο:Έχουν ξηλωθεί σχεδόν τα μισά καρεκλάκια και έχουν πεταχτεί σε διάφορα σημεία του γηπέδου Αλκαζάρ.

DER1
DER2
DER3
DER4
DER5
DER6
DER7
http://www.volosnet.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom