Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Σπουδαίοι άνθρωποι,αλλά... η καφρίλα πλεονάζει! - Απίστευτες σκηνές στο ΔΣ της Super League - Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων εισηγήθηκε ο Κοντονής

Το τρίτο ημίχρονο των "αιωνίων" αντιπάλων,δεόντως επεισοδιακό με απίστευτες ύβρεις,καταγγελίες και υπονοούμενα μεταξύ ανρθρώπων-εφοπλιστών της "άρχουσας" τάξης παίχτηκε σήμερα κατά τη διάρκεια του ΔΣ της Super League.Η καφρίλα ξεχείλισε σε σημείο που ο νέος υφυπουργός εισηγήθηκε στον πρωθυπουργό την αναστολή επ' αόριστον όλων των πρωταθλημάτων.

- Ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στα φαινόμενα βίας στους αθλητικούς χώρους
- Η σκέψη του ενισχύθηκε με τα όσα έγιναν στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας.
- Συναντήθηκε με τον Τσίπρα και εξέφρασε την έντονη επιθυμία του να ανασταλλούν τα πρωταθλήματα
- Την Τετάρτη το πρωί στις 11.00 το νέο ραντεβού για οριστική απόφαση

Ο υφυπουργός Αθλητισμού εξέφρασε στη συνάντηση που ολοκληρώθηκε στις 20.30 με τον Αλέξη Τσίπρα, τη σφοδρή επιθυμία του να ανασταλλούν όλα τα πρωταθλήματα για να καταλάβουν όλες οι πλευρές ότι η Κυβέρνηση θέλει να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα της βίας.

Ο Σταύρος Κοντονής έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε από τον Αλέξη Τσίπρα και στις 11 το πρωί της Τετάρτης θα υπάρξει νέο ραντεβού για την οριστική απόφαση.

Ο Κοντονής άρχισε να σκέφτεται το συγκεκριμένο ενδεχόμενο μετά τα επεισόδια στο γήπεδο της Λεωφόρου μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας με πρωταγωνιστές τους προέδρους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Η εισήγηση του Κοντονή είναι για επ' αόριστον αναβολή όλων των πρωταθλημάτων και όχι απλά για αναβολή μίας αγωνιστικής όπως είχε γίνει το περασμένο Νοέμβριο.

Επεισόδια στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκα!
Απίστευτες σκηνές στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας με ύβρεις, ξύλο και τεράστια ένταση μεταξύ των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας μετατράπηκε σε έναν "πόλεμο" μεταξύ των ανθρώπων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο από άτομο το οποίο ήταν έξω από την αίθουσα και μόλις άκουσε τις ύβρεις... μπούκαρε, χτύπησε και έφυγε.


Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις και φυσικά το ΔΣ διακόπηκε για να εκτονωθεί η κατάσταση.


Ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει μηνύσεις εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Κώστα Καραπαπά και του ατόμου που χτύπησε τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Η παρουσία των προέδρων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας, 2 ημέρες μετά το επεισοδιακό ντέρμπι  των "αιωνίων", ήταν από μόνη της προάγγελος έντασης. Κάτι τέτοιο επιβεβαώθηκε, με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων να έχουν θερμό επεισόδιο. Ο Γιάννης Αλαφούζος είπε: "Ο Μαρινάκης μου πέταξε μπουκάλι με νερό και ένας μπράβος του χτύπησε τον Κωνσταντίνου."

Από τη μία πλευρά ήταν οι Μαρινάκης, Βρέντζος, Καραπαπάς, Αγραφιώτης και από την άλλη οι Αλαφούζος, Κωνσταντίνου, Σωπήλης, Μπαλωμένου.

Οι τόνοι ανέβηκαν και οι φωνές ακούστηκαν μέχρι έξω ενώ μέσα στη συνεδρίαση οι δύο πλευρές πιάστηκαν στα χέρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν υπήρξε αναφορά στην παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον πάγκο στο ματς της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό. Στην κουβέντα μπήκε και ο Νίκος Μαχλάς που τόνισε ότι το ίδιο έκανε και ο Γιάννης Αλαφούζος στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης και από εκεί και μετά η κατάσταση ξέφυγε.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με αφορμή αυτό αντέδρασε έντονα και άρχισε να βρίζει τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ακολούθησε στις ύβρεις τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και από εκεί και πέρα ήταν πολλοί όσοι συμμετείχαν στο χαμό.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου δέχτηκε ένα χτύπημα στο πρόσωπο από άτομο που μπούκαρε στην αίθουσα μόλις άκουσε τη φασαρία και στη συνέχεια εξαφανίστηκε και ο Μποροβήλος διέκοψε άμεσα το Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατά την έξοδό του έκανε τις ακόλουθες καταγγελίες: "Δυστυχώς οι προκλήσεις συνεχίστηκαν και σήμερα. Ζήσαμε απίστευτα πράγματα. Δεχθήκαμε επίθεση. Ντρέπομαι. Καθυβριστήκαμε. Ο Μαρινάκης μου έριξε ένα ποτήρι νερό. Ένας μπράβος του Μαρινάκη χτύπησε τον Κωνσταντίνου. Ήταν στημένο το σκηνικό. Δεν μπορώ να πιστέψω πως σε Δ.Σ της Λίγκας υπάρχει τέτοια βία. Δεν μπορώ να πιστέψω πως θα είχαν μπράβους και μέσα στο συμβούλιο. Στον Παναθηναϊκό έχουμε κάνει λάθη, προσπαθούμε να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Βλέπετε τις επιθέσεις στον ΣΚΑΪ, πέταξαν μολότοφ. Σήμερα είχαμε πολλά παραδείγματα απειλής και βίας. Τι να κάνουμε; Κάποιοι από εμάς πρέπει να εκτεθούμε στον κίνδυνο για να αλλάξουν τα πράγματα. Ζούμε σε μια δημοκρατία. Υπάρχει δικαιοσύνη και οι φορείς που πρέπει να διαχειριστούν αυτά τα θέματα είναι η αστυνομία και η δικαιοσύνη."

Το ΔΣ διακόπηκε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποχώρησε εκνευρισμένος ενώ τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν και οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, του Λεβαδειακού, του Πανιωνίου, του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναιτωλικού.

Δείτε πλάνα και τη δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου από το δελτίο της ΝΕΡΙΤ

Μαρινάκης σε Αλαφούζο: Είσαι αποτυχημένο ανθρωπάκι που ρουφιανεύει!

Όσο η ώρα περνάει μετά το επεισοδιακό ΔΣ της Σούπερ Λίγκας, γίνονται γνωστές ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες των όσων έγιναν μέσα στη συνεδρίαση. Από την πλευρά του Ολυμπιακού έγιναν γνωστά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην λεκτική επίθεσή του εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν έξαλλοι με τον Γιάννη Αλαφούζο και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αφού περίμεναν ότι πρώτο θέμα στη συνεδρίαση της Λίγκας θα ήταν τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο και περίμεναν να ακούσουν μία συγγνώμη.

Αυτό δεν συνέβη και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν άνθρωποι του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε απευθυνόμενος στον Γιάννη Αλαφούζο:

"Το πρωί στη σύσκεψη οι κύριοι Θεοδωρίδης, Καραπαπάς είχαν πει αναλυτικά όλα όσα θα συνέβαιναν, τα στυλό, τις φωτοβολίδες, τα πανό. Αντί να ζητήσετε συγγνώμη εσείς που στήσατε όλο αυτό το σκηνικό λέτε και ανοησίες για ηθικούς αυτουργούς και άλλα τέτοια. Είσαι απατεώνας, ένα κομπλεξικό ανθρωπάκι που κάθε φορά περιμένεις τον πατέρα σου να πληρώσει τα χρέη σου. Έχεις αποτύχει σε όλες σου τις δουλειές και δεν μπορείς να μιλάς για νομιμότητα. Ένας καταδικασμένος για λαθρεμπόριο! Πες μας τι έγινε με τους Αμερικανούς ομολογιούχους, πες μας τι έγινε με τις 500 οικογένειες του ΣΚΑΪ που άφησες στον δρόμο. Είσαι ένας αποτυχημένος, ένα παρανοϊκό ανθρωπάκι που το μόνο που ξέρεις είναι να πηγαίνεις έξω από τα γραφεία που Υπουργών και να ρουφιανεύεις και των τραπεζιτών να πάρεις δάνειο. Θα μιλήσεις εσύ για ηθική και ποδόσφαιρο;"

Όσον αφορά στο επεισόδιο με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν έκαναν κάποιο σχόλιο.

Παναθηναϊκος: Ο Μαρινάκης έκανε σόου! Αβανταδόρος του Ολυμπιακού ο Μαχλάς

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήραν θέση για τα όσα έγιναν στο επεισοδιακό ΔΣ της Σούπερ Λίγκας και κατηγόρησαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ σχολίασαν επικριτικά και τη στάση του Νίκου Μαχλά.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρουν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είπε στη διάρκεια του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας: "Είχαμε πει στην αστυνομία ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι κόκκινο πανί και δεν μπορεί να κινείται σε όλους τους χώρους. Μέχρι και φιμέ τζάμι είχαμε βάλει στο μπουθ για να μην φαίνεται, αλλά αυτός έκανε τα πάντα για να προκαλέσει. Δεν μπορεί να εξομοιώνεται με τη δική μου παρουσία στην Κρήτη. Εκεί ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες της αστυνομίας, μπήκα στο γήπεδο ενώ είχε ξεκινήσει το παιχνίδι και σχεδόν δεν κατάλαβαν οι περισσότεροι αν είχα πάει ή όχι στο γήπεδο."

Αναφορικά με τα επεισόδια στο Διοικητικό Συμβούλιο αναφέρουν ότι "οι συμπεριφορές των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι η απόδειξη για ποιον λόγο έγιναν τα επεισόδια στο ντέρμπι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε να κάνει σόου και να προκαλέσει επεισόδια."

Από το στόχαστρο δεν ξέφυγε και ο Νίκος Μαχλάς τον οποίο χαρακτήρισαν "αβανταδόρο του Ολυμπιακού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom