Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ


Το πτώμα του άγνωστου άντρα που βρέθηκε προχτές σε παραλία στη Νάουσα της Πάρου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των "Νέων Πάρου-Αντιπάρου" που ακολουθεί,φαίνεται να είναι του αγνοούμενου από τα ξημερώματα της 27ης Ιανουαρίου Πακιστανού,που αναζητούσαν οι δικοί του μέσα από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη "Φως στο τούνελ".

Η τραπεζική κάρτα έδωσε τα στοιχεία

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ πληροφορίες γνωρίζουν ήδη οι αρμόδιες υπηρεσίες της Πάρου για την ταυτότητα του ανθρώπου, το σώμα του οποίου βρέθηκε νεκρό σε παραλία της Νάουσας Πάρου την Τετάρτη 11|2.

Πρόκειται για νέο άνδρα πακιστανικής καταγωγής, 33 ετών, ο οποίος ζούσε τα τελευταία χρόνια και εργαζόταν στην πατρίδα μας, και συγκεκριμένα σε χωριό του Ηρακλείου Κρήτης.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Όταν οι άνδρες των αρχών της Πάρου ειδοποιήθηκαν στις 11|2 από κάποιους πολίτες ότι έχουν εντοπίσει ανθρώπινο σώμα στην παραλία του Αγίου Δημητρίου Νάουσας, δεν ήλπιζαν ότι θα μπορέσουν να βρουν στοιχεία για την υπόθεση από μόνοι τους, χωρίς δηλαδή τη συνδρομή ειδικών υπηρεσιών εκτός Πάρου. Όμως στον ρουχισμό του πτώματος βρέθηκε – εκτός άλλων – μία τραπεζική, πλαστική κάρτα.

Κατόπιν σχετικής τραπεζικής έρευνας βρέθηκαν τα στοιχεία του κατόχου. Οι αρχές εντόπισαν την οικογένεια του που διαμένει στην Αθήνα και κλήθηκαν για αναγνώριση του πτώματος στην Πάρο, όπου βρίσκονται ακόμη και σήμερα 13|2.

Ο νέος άνδρας διέμενε στην Κρήτη. Όμως είχε συνεννοηθεί με οικείους του που ζουν στην Αθήνα ότι στο τέλος του περασμένου Ιανουαρίου θα τους επισκεφτεί. Γι’ αυτό το σκοπό, πρόσωπο του οικογενειακού του περιβάλλοντος είχε μεταβεί στην Κρήτη για να τον παραλάβει και να τον συνοδεύσει από την Κρήτη στην Αθήνα. Ο άτυχος άνδρας έπασχε από επιληψία και γι’ αυτό θα συνοδευόταν στο ταξίδι του.

Οι δύο νέοι πήραν το καράβι της γραμμής από το Ηράκλειο για Πειραιά στις 26 προς 27 Ιανουαρίου 2015. Πήραν καμπίνα για να κοιμηθούν. Κατά τη διάρκεια της νύχτας ο άτυχος Πακιστανός βγήκε από την καμπίνα. Ο συνοδός του δήλωσε στο πλήρωμα ότι έχει χάσει τα ίχνη του και έγιναν αναγγελίες από τα μεγάφωνα του καραβιού. Την επόμενη ημέρα είχαν γίνει και διερευνητικές πτήσεις από super puma σε θαλάσσια τμήματα του δρομολογίου, χωρίς επιτυχία. Έκτοτε αγνοούνταν.

Αύριο Σάββατο 14|2 το σώμα θα μεταφερθεί στον Πειραιά για τη διαδικασία της νεκροψίας από αρμόδιο ιατροδικαστή κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα Ερμούπολης. Αυτό αποφασίστηκε διότι δεν υπήρχε δρομολόγιο για Σύρο από την Τετάρτη μέχρι σήμερα, αλλά και επειδή αυτή την εποχή δεν υπάρχει ιατροδικαστής στη Σύρο.

Προς στιγμή εκτιμάται ότι ο Πακιστανός έπεσε στη θάλασσα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του της 26 προς 27|1 κάτι που μπορεί να οφείλεται σε επιληπτικό επεισόδιο.

Αυτό όμως θα επικυρωθεί από τα ευρήματα του ιατροδικαστή, προκειμένου να αποκλειστούν οριστικά άλλα ενδεχόμενα.
http://parosnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom