Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε συναγερμό όλες οι υπηρεσίες – Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας... Πτώσεις δένδρων… Διακοπές ρεύματος…


Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας, πλήττει τις τελευταίες ώρες το Νομό Λέσβου και ιδιαίτερα την πόλη της Μυτιλήνης.Οι θυελλώδεις άνεμοι που ξεπερνούν τα 10 μποφόρ, έχουν προκαλέσει μεγάλα προβλήματα σε ολόκληρο το Νομό Λέσβου.

Στη διαδρομή από τη Μυτιλήνη προς το αεροδρόμιο, έχουν γίνει πολλές πτώσεις δένδρων, ενώ σε αρκετά σημεία της πόλης, έχουν γίνει διακοπές ρεύματος.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι στο πόδι και συνεχώς επεμβαίνει στα περιστατικά.
Από το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, δόθηκαν εντολές προς τους ιδιοκτήτες των σκαφών, να προστατέψουν τις περιουσίες τους.

Στην Καλλιθέα ένα δένδρο ξεριζώθηκε και έπεσε επάνω σε ένα τζιπ προκαλώντας τεράστιες υλικές ζημιές.Μία διαφημιστική πινακίδα ξεκόλλησε από τη θέση της και έπεσε επάνω σε δύο παιδιά χωρίς ευτυχώς να τα τραυματίσει.

Σε ένα ιστιοπλοϊκό που ήταν δεμένο στο λιμάνι της Μυτιλήνης, έσπασαν τα σχοινιά πρόσδεσής του, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει να βυθιστεί.

Σύμφωνα με το δελτίο καιρού, τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν, κατά τις επόμενες ώρες.Για το λόγο αυτό, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, αλλά και ο Δήμος Λέσβου, είναι σε επαγρύπνηση, για να προσφέρουν τις υπηρεσίες του, όπου και όταν χρειαστεί.



http://www.lesvosnews.gr/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CE%AD%CE%BD%CE%B4%CF%81%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AD%CF%82-%CF%81%CE%B5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom