Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Η Bild θεοποιεί τον μοχθηρό Σόιμπλε και αποδεικνύει πόσο δίκιο είχε το σκίτσο της Αυγής

Η μεγαλύτερη ίσως εφημερίδα της Ευρώπης καμώνεται πως αγνοεί τη φτώχεια και τη δυστυχία που έφεραν στην Ελλάδα τα μνημόνια και ζητωκραυγάζει και επιχαίρει για το "ΟΧΙ" του γίγαντα Σόιμπλε στους "χρεοκοπημένους Ελληνες",αγνοώντας επίσης ότι τα γερμανικά ταμεία φουσκώνουν από το άρμεγμα των ισχνών έστω "αγελάδων" του ευρωπαικού νότου.
Τώρα αποδεικνύεται πόσο δίκιο είχε ο Αναστασίου όταν σας έτσουξε με το σκίτσο που εμφάνιζε το μοχθηρό αφεντικό σας με τη στολή των Ες Ες, «απειλώντας» να κάνει... σαπούνι τους Έλληνες! 
Καθιερώστε λοιπόν την ημέρα του "ΟΧΙ",αφού είστε τόσο περήφανοι...
'Αι σιχτήρ φασίστες και μισάνθρωποι του κερατά!
Ζείδωρον

Ο πόλεμος δημοσιευμάτων και εντυπώσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία δεν έχει τέλος, με τη Bild να είναι εκείνη που προκαλεί αυτή τη φορά και να... ευχαριστεί τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για τη σκληρή του στάση απέναντι στην Ελλάδα και τους "χρεοκοπημένους Έλληνες".

Μια κοντινή φωτογραφία του Γερμανού υπουργού Οικονομικών και μια
μικρότερη του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον Γιάνη Βαρουφάκη στη Βουλή, βρίσκονται σε ένα από τα πρώτα θέματα της ηλεκτρονικής έκδοσης της Bild και ο τίτλος είναι: "Η Γερμανία λέει ευχαριστώ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε". Ο δε υπέρτιτλος αναφέρει: "Επιτέλους, κάποιος είπε όχι στους χρεοκοπημένους Έλληνες".

Η εφημερίδα κατηγορεί την Ελλάδα και την ελληνική κυβέρνηση πως "μετά από εβδομάδες μπλόφας και πονηριάς, οι Έλληνες ζήτησαν νέα βοήθεια πολλών εκατομμυρίων" και επαναλαμβάνει τα περί Δούρειου Ίππου, κατηγορώντας την Αθήνα πως θέλει να πάρει τώρα τα χρήματα αλλά μετά να μην ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Το... παραλήρημα της Bild δεν πιάνει μόνο την Ελλάδα αλλά και τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, έναν από τους πρώτους Ευρωπαίους αξιωματούχος που εκφράστηκε θετικά για το ελληνικό αίτημα. "Τα χρήματα της βοήθειας δεν εγκρίνονται από τον Γιούνκερ αλλά από το Eurogroup", τονίζει το δημοσίευμα.

Δείτε ξανά το σκίτσο του Τάσου Αναστασίου στην Αυγή,που τα γεγονότα αποδεικνύουν πόσο εύστοχο ήταν και γι' αυτό έτσουξε του Γερμαναράδες και τον ίδιο το μοχθηρό Σόιμπλε που είδε τη φάτσα του επιτέλους στον καθρέφτη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom