Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Επιστολή - προειδοποίηση προς Αρχηγούς κομμάτων - Ένοπλη οργάνωση απειλεί με πολιτικές δολοφονίες αν ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ακίνητα

...στην Κύπρο... Μην πάθει συγκοπή κανένας στην Ελλάδα!

- "ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ...Όλοι έχετε οικογένεια…"
- Ένοπλη οργάνωση προειδοποιεί για πολιτικές εκτελέσεις λόγω του νομοσχεδίου εκποιήσεων
- Προς το παρόν κανείς δεν φαίνεται να λαμβάνει ιδιαίτερα σοβαρά την απειλητική επιστολή
- Την επιστολή συνέταξε η πρωτοεμφανιζόμενη "οργάνωση" που αυτοαποκαλείται «Ένοπλη Ομάδα Απόδοσης της Δικαιοσύνης»...
- Απειλούν και τις οικογένειες των πολιτικών αρχηγών και βουλευτών, επιλέγοντας εκείνοι το χρόνο επίθεσης

Πριν από μερικές ημέρες οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων παρέλαβαν απειλητική επιστολή με την οποία πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση τους προειδοποιεί για την στάση που πρόκειται να κρατήσουν αναφορικά με το προωθούμενο νομοσχέδιο των εκποίησεων ενυπόθηκων ακινήτων.

Την επιστολή συνέταξε η πρωτοεμφανιζόμενη «Ένοπλη Ομάδα Απόδοσης της Δικαιοσύνης», υπό τον τίτλο «Τελευταία Προειδοποίηση», απειλώντας ότι ενδέχεται να προβεί ακόμα και σε πολιτικές δολοφονίες, σε περίπτωση υπερψήφισης του εν λόγω νομοσχεδίου στην παρούσα του μορφή.

Παράλληλα, καλεί του βουλευτές να παραιτηθούν εφόσον δεν είναι ικανοί να εκπροσωπούν επάξια τον λαό, κατοχυρώνοντας τις περιουσίες του, ενώ αφήνουν ανοικτά τα χρονικά πλαίσια δράσης τους.

ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η επιστολή της "οργάνωσης" είναι γραμμένη με κεφαλαία γράμματα και στο περιεχόμενό της προειδοποιεί ότι σε περίπτωση έγκρισης του νομοσχεδίου με τις πρόνοιες που αφορούν κυρίως στην «πρώτη κατοικία» αρχηγοί και βουλευτές θα πρέπει «να είναι έτοιμοι να υποστούν τις συνέπειες».

Μάλιστα συμπληρώνουν ότι: «Εμείς δεν είμαστε τρομοκράτες και δολοφόνοι αλλά, αν χρειαστεί, θα γίνουμε για να υπερασπιστούμε τις περιουσίες μας και το μέλλον των παιδιών μας μέχρις εσχάτων. Για εμάς το σπίτι που κτίσαμε με τόσους κόπους είναι ιερό και απαραβίαστο. Ποτέ δεν θα πληρώσουμε εμείς για τα δικά σας λάθη και το φαγοπότι των τραπεζιτών. Οποιοσδήποτε βουλευτής από το κόμμα σας ψηφίσει υπέρ των εκποιήσεων ή απόσχει της ψηφοφορίας θα πληρώσει και το τίμημα, διότι αποχή σημαίνει και ανοχή».

ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟ ΤΟΥΣ...

Η "ένοπλη οργάνωση" μάλιστα αναφέρει ότι αυτά για τα οποία προειδοποιεί θα γίνουν εν ευθέτω χρόνο και ότι δεν βιάζονται. Το μόνο σίγουρο πάντως, όπως ισχυρίζονται είναι ότι: «για κάθε κατοικία που θα εκποιείται, κάποιος βουλευτής ή τραπεζίτης θα την πληρώνει. Εμείς δεν βιαζόμαστε. Αυτά που λέμε, όσος καιρός και αν περάσει, θα γίνουν πραγματικότητα. Αυτό ήδη υπάρχει στον όρκο μας προς τον Θεό».

«Κάθε βουλευτής, πολιτικός ή τραπεζίτης, όπου και να πάει, θα πρέπει να συνοδεύεται με ολόκληρο στρατό 24 ώρες το 24ωρο, θα χάσουν τον ύπνο τους. Μια ολόκληρη ζωή θα φοβούνται γιατί θα έχουν τη ρετσινιά του προδότη. Δεν θα ξέρουν πού θα κρυφτούν… Όλοι έχουν οικογένεια… Εμείς θα περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή, γιατί κάπου θα κάνουν το λάθος. Σιγά-σιγά θα καθαρίσουμε τον σταύλο που ζουν αυτά τα λαμόγια».

"Τα 'όπλα που θα δώστε στις τράπεζες για τις εκποιήσεις θα στραφούν πάνω σας", καταλήγει η απειλητική επιστολή.

Προς το παρόν δεν έχουν ληφθεί τουλάχιστον επισήμως κάποια μέτρα από την αστυνομία, ενώ στο Υπουργικό Συμβούλιο δεν ετέθη καν το θέμα προς συζήτηση.

Ωστόσο, έχει προκληθεί έντονη ανησυχία ανάμεσα στους παραλήπτες της επιστολής, καθώς δείχνει άτομο ή άτομα ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένο, που θα μπορούσε δυνητικά να καταστεί επικίνδυνο.

http://www.newsit.com.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom