Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

ΠΑΤΡΑ: Γιαλιά καρφιά τα έκαναν συγγενείς κοπέλας που αυτοκτόνησε – Αστυνομική προστασία ζήτησε η ιατροδικαστής

Εξοργισμένος ο Διοικητής του ΠΠΝΠ με τη δολοφονική επίθεση κατά εργαζομένου

Χτες το πρωί, γύρω στις 9.30 μια γυναίκα, η ηλικία της οποίας εκτιμάται στα 30 με 35 βρέθηκε απαγχονισμένη στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου. Την εντόπισε κρεμασμένη στη σκάλα της Δυτικής πλευράς, στο Ρίο, κάποιος περαστικός, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.Οι πρώτες εκτιμήσεις οδηγούν στην εκδοχή της αυτοκτονίας.

Η κοπέλα που αυτοκτόνησε ήταν Ρομά και στο σημείο της σκάλας,το οποίο επέλεξε για να βάλει τέλος στη ζωή της είχαν συγκεντρωθεί επί ώρες τσιγγάνοι και θρηνούσαν για τον τραγικό τρόπο με τον οποίο έδωσε τέλος στη ζωή της.

Oι Ρομά συγγενείς της κοπέλας,που αυτοκτόνησε στη γέφυρα,στη συνέχεια προκάλεσαν ένταση στο νοσοκομείο του Ρίου,όπου και μεταφέρθηκε η σορός καθώς επιτέθηκαν σε εργαζόμενο του Νεκροτομείου και τον χτύπησαν στο κεφάλι με κατσαβίδι,ενώ έσπασαν τζάμια και έπιπλα.

Ζητούσαν επίμονα να δουν την νεκρή, και όταν ο υπάλληλος τους είπε ότι κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται εξοργίστηκαν και του επιτέθηκαν.

Εξοργισμένος με τη συμπεριφορά φίλων και συγγενών της νεαρής Ρομά που αυτοκτόνησε νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου στη Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης, είναι ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας Χαράλαμπος Μπονάνος. Μάλιστα ο κ. Μπονάνος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή κ. Αποστολόπουλο και, αφού του περιέγραψε τα όσα διαδραματίστηκαν στο χώρο του Νοσοκομείου, απαίτησε να συλληφθούν άμεσα οι υπαίτιοι.

Μιλώντας στο thebest.gr ο κ. Μπονάνος εξηγεί ότι η επίθεση των οικείων της άτυχης κοπέλας προς τον νεκροτόμο ήταν στην κυριολεξία δολοφονική,αφού έγινε με κατσαβίδι και είχε ως αποτέλεσμα ο εργαζόμενος να βρίσκεται στον αξονικό τομογράφο με κρίσεις επιληψίας.

Παράλληλα προκάλεσαν σημαντικές φθορές στον χώρο του νεκροτομείου, ενώ όπως σημειώνει ο κ. Μπονάνος η Αστυνομία δεν συνέλαβε τους υπευθύνους.

«Ποιος θα απολογηθεί στον εργαζόμενο που αυτή την ώρα υποφέρει και ποιος θα πληρώσει τις ζημιές του κτιρίου; Ας ψάξουν αλλού τους υπαίτιους για τον πόνο της οικογένειά τους, όχι στους εργαζόμενους και τις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου. Η Αστυνομία οφείλει να κάνει άμεσα τη δουλειά της και να συλλάβει τους υπευθύνους», δηλώνει ο κ. Μπονάνος.

Η νεκροψία-νεκροτομή της γυναίκας ρομά, που αυτοκτόνησε, θα διενεργηθεί την Δευτέρα το πρωί. Η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα έχει ζητήσει από τον διοικητή του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, να έχει αστυνομική προστασία, για να ασκήσει τα καθήκοντα της και να μην επιτραπεί σε κανέναν από τους συγγενείς της άτυχης γυναίκας, η παρουσία του στο νοσοκομείο.
http://www.thebest.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: